Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Wadler, J. - Mijn borst

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wadler, J. - Mijn borst
Schrijver: Wadler, J.
Titel: Mijn borst
ISBN: 9789022515778
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheid: Paperback / softback, Een vrouw ontdekt iets in haar borst, dat borstkanker blijkt te zijn; ze beleeft het diagnostisch proces, de behandeling en de, in dit geval gelukkig bereikte, genezing intens. Dat is een helaas maar al te bekend verhaal. Maar w
Prijs: € 5,00
Meer info Een vrouw ontdekt iets in haar borst, dat borstkanker blijkt te zijn; ze beleeft het diagnostisch proces, de behandeling en de, in dit geval gelukkig bereikte, genezing intens. Dat is een helaas maar al te bekend verhaal. Maar wanneer deze vrouw een vaardig journaliste is, zal het verhaal een breed lezerspubliek bereiken. Joyce Wadler geeft met haar boek een indringend verslag van begin tot eind, waarbij ze openhartig vertelt over de verwevenheid van wat haar lichamelijk overkomt met haar sociale en liefdesleven. Het nawoord, bedoeld om de lezer(es) meer medisch inzicht te geven, is helaas nogal moeilijk geschreven voor de leek.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.