Oosterbaan, N. - Dating / hoe je die leuke man vindt, verleidt

Schrijver:
Titel: Dating / hoe je die leuke man vindt, verleidt en houdt
ISBN: 9789021540627
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2003, 125pp, zgan 38 9789021540627 Je bent vrouw, tussen 30 en de 40 jaar en je hebt het allemaal prima voor elkaar. Sterker nog, eigenlijk ben je best gelukkig. Alleen die leuke man ontbreekt. Dat is jammer. Maar actief op zoek gaan vind je ook weer
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Je bent vrouw, tussen 30 en de 40 jaar en je hebt het allemaal prima voor elkaar. Sterker nog, eigenlijk ben je best gelukkig. Alleen die leuke man ontbreekt. Dat is jammer. Maar actief op zoek gaan vind je ook weer zo wat. Gelukkig kun je tegenwoordig daten. En dat is helemaal van deze tijd. De datingmogelijkheden zijn dan ook eideloos: internet, bemiddelingsbureaus, contactadvertenties, speciale feesten, diners, vakanties en meer. In dit boekje staan de belangrijkste mogelijkheden op een rij. Aangevuld met handige adressen, verhalen van ervaren daters, ingrediënten voor een geslaagde eerste afspraak, antwoord op de vraag hoe je die leuke man verleidt en wat tips om hem daarna zo lang mogelijk te houden. Kortom, een luchtig en overzichtelijk boekje, speciaal voor alle vrouwen die op zoek zijn (of willen gaan) naar een leuke man.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oosterbaan, N. - Dating / hoe je die leuke man vindt, verleidt en houdt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.