Kroll, Sander - XL Plants Around

Schrijver:
Titel: XL Plants Around
Taal: Nederlands
Uitgever: 2012 Ki Plant Concept, Aalsmeer
Bijzonderheden: 1e druk, Hardcover NIEUW in plastic. staat, 178 blz. Duits-, Nederlands-, Frans- en Engelstalig. Met kleurenfoto's
Prijs: € 8,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit inspiratieboek gaat over de toepassing van grote planten in het interieur en over kleine planten die, in grote hoeveelheden bij elkaar gezet, even indrukwekkend worden. XL Plants Around toont innovatieve ideeën voor de toepassing van planten bijvoorbeeld verwerkt in meubels of bevestigt aan muur en plafond. Ook zijn er groene wanden te zien die versieren, verdelen, de weg wijzen en overweldigen.

In XL Plants Around zijn fraaie foto’s te zien van planten die in elk interieur, zowel zakelijk als privé, de toon zetten en de sfeer bepalen. De toenemende rol die groen in het interieur speelt én het succes van eerdere boeken in de reeks XL vormden de bron voor nieuwe ideeën. Uitgever Sander Kroll: “Samen met styliste Elize Eveleens hebben wij planten op creatieve en innovatieve wijze op boeiende locaties geplaatst. Daarbij zijn uiteenlopende soorten en opmerkelijke potten in trendy kleuren gebruikt. De planten zijn staand, hangend, solitair en in grote of kleine massa’s toegepast.”

Het boek is bedoeld als inspiratiebron voor binnenhuisarchitecten, interieurspecialisten, vormgevers, interieurbeplanters en groenliefhebbers. Eerdere succesvolle plantenboeken van Sander Kroll verschenen in 1999 (Plants Extra Large), 2006 (Feeling Good with Plants Extra Large) en 2009 (Plants XL).
Verder lezen

BoekenZoeken uit Lisse

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kroll, Sander - XL Plants Around Kroll, Sander - XL Plants Around Kroll, Sander - XL Plants Around

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.