Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenZoeken.


 

Kroll, Sander - XL Plants Around

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kroll, Sander - XL Plants Around
Schrijver: Kroll, Sander
Titel: XL Plants Around
ISBN:
Uitgever: 2012 Ki Plant Concept, Aalsmeer
Bijzonderheid: 1e druk, Hardcover NIEUW in plastic. staat, 178 blz. Duits-, Nederlands-, Frans- en Engelstalig. Met kleurenfoto's
Prijs: € 8,95
Meer info Dit inspiratieboek gaat over de toepassing van grote planten in het interieur en over kleine planten die, in grote hoeveelheden bij elkaar gezet, even indrukwekkend worden. XL Plants Around toont innovatieve ideeën voor de toepassing van planten bijvoorbeeld verwerkt in meubels of bevestigt aan muur en plafond. Ook zijn er groene wanden te zien die versieren, verdelen, de weg wijzen en overweldigen.

In XL Plants Around zijn fraaie foto’s te zien van planten die in elk interieur, zowel zakelijk als privé, de toon zetten en de sfeer bepalen. De toenemende rol die groen in het interieur speelt én het succes van eerdere boeken in de reeks XL vormden de bron voor nieuwe ideeën. Uitgever Sander Kroll: “Samen met styliste Elize Eveleens hebben wij planten op creatieve en innovatieve wijze op boeiende locaties geplaatst. Daarbij zijn uiteenlopende soorten en opmerkelijke potten in trendy kleuren gebruikt. De planten zijn staand, hangend, solitair en in grote of kleine massa’s toegepast.”

Het boek is bedoeld als inspiratiebron voor binnenhuisarchitecten, interieurspecialisten, vormgevers, interieurbeplanters en groenliefhebbers. Eerdere succesvolle plantenboeken van Sander Kroll verschenen in 1999 (Plants Extra Large), 2006 (Feeling Good with Plants Extra Large) en 2009 (Plants XL).
Boek bekijken

BoekenZoeken uit Lisse

zakelijk

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.