Mochel - Tussen leven en dood

Schrijver:
Titel: Tussen leven en dood
ISBN: 9789024217625
Uitgever: Kok ten Have, Uitgeefmaatschappij
Bijzonderheden: 1994, Paperback / softback, redelijk Er is de laatste tijd een groeiende belangstelling voor zaken op de grens van leven en dood. Henk Mochel heeft over dit onderwerp een TV-special (NCRV) gemaakt, waarna hij de informatie en ervaringen uit dit progr
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Er is de laatste tijd een groeiende belangstelling voor zaken op de grens van leven en dood. Henk Mochel heeft over dit onderwerp een TV-special (NCRV) gemaakt, waarna hij de informatie en ervaringen uit dit programma, aangevuld met teksten uit brieven en gedeeltes van (niet uitgezonden) voorgesprekken heeft verwerkt in deze beknopte uitgave. Mensen met grensoverschrijdingservaringen tijdens een periode van "klinisch doodzijn" blijken veelal dezelfde visioenen te krijgen: door een nauwe tunnel, gepaard met angstgevoelens, naar een wereld met onbeschrijfelijke kleuren, een groot geluksgevoel, verrukking, vrede. Ook uittredingsverschijnselen worden besproken. In hoofdstuk 8 trachten een internist, een neurochirurg en een theoloog (de Chr. Geref. hoogleraar Velema) een wetenschappelijke verklaring te geven. Het beknopte verslag is duidelijk, rechtstreeks en eerlijk en kan een aanzet zijn om dit soort grensoverschrijding uit de taboesfeer te halen.

(NBD|Biblion recensie, M. Kraaij-van Weeren)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mochel - Tussen leven en dood

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.