Geurts , Twan . [ isbn 9789050189569 ] 4917 - Engelen van deze

Schrijver:
Titel: Engelen van deze Tijd . ( De aantrekkingskracht van een oeroud geloof. ) Omdat we gewild hebben dat ze zouden bestaan, hebben we ze gemaakt, schreef Cees Nooteboom over de engelen. Altijd al was de mens gefascineerd door deze hemelse boodschappers, -
ISBN: 9789050189569
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans , Uitgeverij .
Bijzonderheden: paperback in bijna als nieuwe staat - 4917 - 1e dr 2008 - 212 p - 330 gr
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- die voor ons zorgen en over ons waken. Toen de kerken vorige eeuw leegliepen, leek het of de engelen slechts een plaatsje restte in de coulissen van het wereldtoneel. Maar sinds de eeuwwisseling beleven zij een stormachtige comeback.

Overal zie je ze. In de winkeletalages in december. Op tv en op engelenstartpagina. Op het toneel in Amsterdam. In de Angelshop. Tijdens een rondleiding in Antwerpen. Op een tentoonstelling in Utrecht en een Wereldengelencongres in Hamburg. En in de schappen van elke boekhandel. Mensen vertellen elkaar verhalen over de engelen. In kringen van de nieuwe spiritualiteit zijn zij graag geziene gasten, al ogen ze daar anders dan in de kerk: soms dragen ze een spijkerbroek, lang niet altijd vleugels. Ook regisseurs, schrijvers en schilders kunnen maar niet van ze afblijven.

Engelen van deze tijd is een journalistieke speurtocht naar de aantrekkingskracht van deze oeroude boodschappers op de mensen van nu.


De auteur constateert in dit boek dat er een 'engelenrevival' is en dat na 11 september 2001 de behoefte aan engelen steeds groter wordt. Je ziet het terug in de boeken over dit onderwerp die als warme broodjes over de toonbank gaan, tv-programma's, websites, kunstuitingen en toneelvoorstellingen. Er is als het ware een subcultuur ontstaan rondom het etherische fenomeen. Vanuit zijn gecombineerde journalistieke en theologische achtergrond schetst de auteur de geschiedenis van engelen. In het westen werd het nooit een wezenlijke geloofskwestie en met de komst van het protestantisme en de Verlichting werd de rol van engelen verder teruggedrongen. Dit in tegenstelling tot de islam waar het geloof in engelen een van de vijf pilaren van de geloofsleer vormt. Desondanks zijn de engelen helemaal terug in het westen en de auteur is op onderzoek gegaan in de subcultuur. Zo beschrijft hij druk bezochte bijeenkomsten van de internationale engelenexpert Doreen Virtue en onze nationale engelenexpert Hans Stolp. Het resultaat is een fascinerend boek met veel leuke 'eye-openers'. Met twee katernen afbeeldingen in kleur en zwart-wit en een literatuuropgave.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geurts , Twan . [ isbn 9789050189569 ]  4917 - Engelen van deze Tijd . ( De aantrekkingskracht van een oeroud geloof. ) Omdat we gewild hebben dat ze zouden bestaan, hebben we ze gemaakt, schreef Cees Nooteboom over de engelen. Altijd al was de mens gefascineerd door deze hemelse boodschappers, -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.