Igor Wijnker - Rock City

Schrijver:
Titel: Rock City
Taal: Nederlands
Uitgever: Passage
Bijzonderheden: Tijdelijk met ruim 50% korting!!! Alleen hier! Verhalen uit muziekstad Groningen (gesigneerd exemplaar)
Beschikbaar: 6 exemplaren
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sinds hij van Amsterdam naar Groningen is verhuisd, verwondert Igor Wijnker zich over de rijke popscene in deze eigenzinnig stad. Die tijdens Eurosonic/Noorderslag even het popcentrum van Europa is, maar ook de rest van het jaar veel te bieden heeft voor de muziekliefhebber. Popmuziek zit tot in de haarvaten van Groningen.Voor Rock City volgde Wijnker, gedurende een lange periode, toonaangevende Groningse muzikanten als Bert Hadders, Skits Vicious & Jay Reaper (van Dope D.O.D.), Lou Leeuw, Meindert Talma, maar ook de opkomst van Joost Dijkema en het onstuimige garagebandje Creepy Karpis. En hij spoorde de legendarische café-uitbater en zanger Eddy Koekkoek op.

Deze werkwijze leidt tot meeslepende verhalen over tegenslag, vrijheid, liefde, afkomst, dagelijkse worstelingen & geneugten. En de troost of zelfs redding die de muziek biedt.

Wijnker dompelde zich ook onder in de unieke gemeenschap die Vera is en heeft zich verdiept in andere fenomenen die deze muziekstad zoveel kleur geven, zoals de Songclub, oefencomplex Het Viadukt (al decennia de kraamkamer van ongeveer elk Gronings bandje dat ertoe doet) en natuurlijk dat ene festival dat half januari de stad overspoelt en de heilige graal is voor elke ambitieuze muzikant.

Rock City bevat levensverhalen die dicht op de huid zijn geschreven en gefotografeerd, zoals Wijnker in z’n vorige boeken deed. Portretten die ook de Groningse ziel blootleggen en tezamen het verhaal vertellen van dé hoofdpersoon van dit boek: de popstad die rockt.

Boek bevat links naar uniek audio-visueel materiaal.
Verder lezen

De boekenman uit Ezinge

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Igor Wijnker - Rock City

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenman
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.