Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenman.


 

Igor Wijnker - Rock City

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Igor Wijnker - Rock City
Schrijver: Igor Wijnker
Titel: Rock City
ISBN:
Uitgever: Passage
Bijzonderheid: Tijdelijk met ruim 50% korting!!! Alleen hier! Verhalen uit muziekstad Groningen (gesigneerd exemplaar)
Prijs: € 12,00
Meer info Sinds hij van Amsterdam naar Groningen is verhuisd, verwondert Igor Wijnker zich over de rijke popscene in deze eigenzinnig stad. Die tijdens Eurosonic/Noorderslag even het popcentrum van Europa is, maar ook de rest van het jaar veel te bieden heeft voor de muziekliefhebber. Popmuziek zit tot in de haarvaten van Groningen.Voor Rock City volgde Wijnker, gedurende een lange periode, toonaangevende Groningse muzikanten als Bert Hadders, Skits Vicious & Jay Reaper (van Dope D.O.D.), Lou Leeuw, Meindert Talma, maar ook de opkomst van Joost Dijkema en het onstuimige garagebandje Creepy Karpis. En hij spoorde de legendarische café-uitbater en zanger Eddy Koekkoek op.

Deze werkwijze leidt tot meeslepende verhalen over tegenslag, vrijheid, liefde, afkomst, dagelijkse worstelingen & geneugten. En de troost of zelfs redding die de muziek biedt.

Wijnker dompelde zich ook onder in de unieke gemeenschap die Vera is en heeft zich verdiept in andere fenomenen die deze muziekstad zoveel kleur geven, zoals de Songclub, oefencomplex Het Viadukt (al decennia de kraamkamer van ongeveer elk Gronings bandje dat ertoe doet) en natuurlijk dat ene festival dat half januari de stad overspoelt en de heilige graal is voor elke ambitieuze muzikant.

Rock City bevat levensverhalen die dicht op de huid zijn geschreven en gefotografeerd, zoals Wijnker in z’n vorige boeken deed. Portretten die ook de Groningse ziel blootleggen en tezamen het verhaal vertellen van dé hoofdpersoon van dit boek: de popstad die rockt.

Boek bevat links naar uniek audio-visueel materiaal.
Boek bekijken

De boekenman uit Ezinge

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.