Elmans, Rudy ; Eeke Wervers ; Karin Kievit e.a. - Dossier ICC.

Schrijver:
Titel: Dossier ICC. Interne cultuur coördinator.
Taal: Nederlands
Uitgever: Cultuurnetwerk Nederland, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2012, 211 blz., 2e druk. Met kleurenfoto's.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is geschreven voor cultuurcoördinatoren in het basisonderwijs. Het is gebaseerd op de praktijk van cultuurcoördinatoren en icc-trainers.

De publicatie bevat een grote variatie aan onderwerpen, van meer theoretisch tot heel praktische informatie. Dossier icc schrijft niet voor, maar laat zien wat mogelijk is en welke keuzes je kunt maken. Het dossier is opgedeeld in drie delen. Deze zijn afzonderlijk te downloaden.

Deel 1 'Van passie naar beleid' (door Pieter Mols) gaat over het waarom van cultuureducatie, met onderwerpen als passie en inspiratie, visie en beleid.

Deel 2 'Cultuur en educatie, kunst, erfgoed en media' (door Karin Kievit) gaat over de inhoud van cultuureducatie. Hierin komen onder meer doelen en kerndoelen, creativiteit en leerlijnen aan bod.

Deel 3 'Van plan naar praktijk' (door Rudy Elmans en Marlies Tal) is het meest praktische deel van Dossier ICC. Het bevat hoofdstukken over bijvoorbeeld taakverdeling, financiën, samenwerken, communicatie en evalueren.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.