Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Elmans, Rudy ; Eeke Wervers ; Karin Kievit e.a. - Dossier ICC. Interne cultuur coördinator.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Elmans, Rudy ; Eeke Wervers ; Karin Kievit e.a.
Titel: Dossier ICC. Interne cultuur coördinator.
ISBN:
Uitgever: Cultuurnetwerk Nederland, Utrecht
Bijzonderheid: Gebonden, 2012, 211 blz., 2e druk. Met kleurenfoto's.
Prijs: € 6,00
Meer info Dit boek is geschreven voor cultuurcoördinatoren in het basisonderwijs. Het is gebaseerd op de praktijk van cultuurcoördinatoren en icc-trainers.

De publicatie bevat een grote variatie aan onderwerpen, van meer theoretisch tot heel praktische informatie. Dossier icc schrijft niet voor, maar laat zien wat mogelijk is en welke keuzes je kunt maken. Het dossier is opgedeeld in drie delen. Deze zijn afzonderlijk te downloaden.

Deel 1 'Van passie naar beleid' (door Pieter Mols) gaat over het waarom van cultuureducatie, met onderwerpen als passie en inspiratie, visie en beleid.

Deel 2 'Cultuur en educatie, kunst, erfgoed en media' (door Karin Kievit) gaat over de inhoud van cultuureducatie. Hierin komen onder meer doelen en kerndoelen, creativiteit en leerlijnen aan bod.

Deel 3 'Van plan naar praktijk' (door Rudy Elmans en Marlies Tal) is het meest praktische deel van Dossier ICC. Het bevat hoofdstukken over bijvoorbeeld taakverdeling, financiën, samenwerken, communicatie en evalueren.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.