Merian Live!- Madrid 2009

Schrijver:
Titel: Merian Live!- Madrid 2009
ISBN: 9789024362646
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Bijzonderheden: 1996, Paperback / softback, nieuwstaat 45 9789024362646 Madrid is een cultuurmetropool, maar ook een levendige en gastvrije hoofdstad en een Mancha-dorp. Ideaal dus voor korte én langere reizen. Wie het bijzondere karakter van deze stad echt wil ontd
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Madrid is een cultuurmetropool, maar ook een levendige en gastvrije hoofdstad en een Mancha-dorp. Ideaal dus voor korte én langere reizen. Wie het bijzondere karakter van deze stad echt wil ontdekken, zou zijn verkenningstocht moeten beginnen bij de Puerta del Sol, het kloppende hart van de oude stad, en nog steeds het hart van de Spaanse metropool. Dit plein weerspiegelt de vitaliteit, de bontheid en het pulserende leven van de stad. Hier geven de Madrilenen zich hartstochtelijk over aan hun meest geliefde bezigheid: flaneren, winkelen en vrienden ontmoeten. Terwijl blinde lotenverkopers hier al sinds de jaren '60 de alom geliefde 'Loteria Nacional' aanprijzen, komt uit de vele 'tasca's', bars en restaurantjes de geur van gebakken vis en vlees, nu en dan vergezeld door de klanken van een gitaar, bespeeld door een of andere jonge straatmuzikant. De Puerta del Sol is het geografische middelpunt van Spanje en tegelijk het middelpunt van een stad die bijna dagelijks uitbundig haar levensvreugde toont. Hier vinden opmerkzame toeristen het symbool van Madrid terug, het monument van een rechtop-staande beer die aan een madrono-boom knabbelt.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Merian Live!- Madrid 2009

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.