Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

- Merian Live!- Madrid 2009

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Merian Live!- Madrid 2009
Schrijver:
Titel: Merian Live!- Madrid 2009
ISBN: 9789024362646
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Bijzonderheid: 1996, Paperback / softback, nieuwstaat 45 9789024362646 Madrid is een cultuurmetropool, maar ook een levendige en gastvrije hoofdstad en een Mancha-dorp. Ideaal dus voor korte én langere reizen. Wie het bijzondere karakter van deze stad echt wil ontd
Prijs: € 8,00
Meer info Madrid is een cultuurmetropool, maar ook een levendige en gastvrije hoofdstad en een Mancha-dorp. Ideaal dus voor korte én langere reizen. Wie het bijzondere karakter van deze stad echt wil ontdekken, zou zijn verkenningstocht moeten beginnen bij de Puerta del Sol, het kloppende hart van de oude stad, en nog steeds het hart van de Spaanse metropool. Dit plein weerspiegelt de vitaliteit, de bontheid en het pulserende leven van de stad. Hier geven de Madrilenen zich hartstochtelijk over aan hun meest geliefde bezigheid: flaneren, winkelen en vrienden ontmoeten. Terwijl blinde lotenverkopers hier al sinds de jaren '60 de alom geliefde 'Loteria Nacional' aanprijzen, komt uit de vele 'tasca's', bars en restaurantjes de geur van gebakken vis en vlees, nu en dan vergezeld door de klanken van een gitaar, bespeeld door een of andere jonge straatmuzikant. De Puerta del Sol is het geografische middelpunt van Spanje en tegelijk het middelpunt van een stad die bijna dagelijks uitbundig haar levensvreugde toont. Hier vinden opmerkzame toeristen het symbool van Madrid terug, het monument van een rechtop-staande beer die aan een madrono-boom knabbelt.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.