Scott, Manda - Engelbewaarder

Schrijver:
Titel: Engelbewaarder
ISBN: 9789041407443
Uitgever: Ambo / Anthos
Bijzonderheden: 2001, 2e druk, 311 pp paperback (in goede staat!) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Manda Scott - Engelbewaarder
(Ambo / Anthos)
ISBN 9041407448
2e druk 2001
311 pp paperback
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.0

Van geweld weet rechercheur Orla McLeod veel, te veel voor haar eigen gemoedsrust maar het is onderdeel van haar leven, haar werk en haar verleden. Ze kent de wereld van pijn en van overleven als geen ander. Ze was zelf nauwelijks een tiener toen ze dit leerde en weet daarom wat voor vernietigende uitwerking dit op een kind kan hebben. Daarom zal McLeod de negenjarige Jamie, ooggetuige in een belangrijke zaak, niet in de steek laten. Ze zal hem zelf beschermen, dat had ze beloofd en zij houdt zich aan haar beloftes. Wat de consequenties ook zullen zijn. Maar McLeod zal eerst af moeten rekenen met haar eigen verleden vol pijn en verdriet voordat zij kan ontdekken hoe zij Jamie kan redden.Recensie(s)Undercoveragente Orla McLeod ontsnapt ternauwernood aan de marteldood als haar identiteit wordt ontdekt; haar collega komt om. De jacht op de drugskoning wordt met man en macht gevoerd, de dood van een politieman zet altijd veel in beweging. Een kleine jongen die Orla bevrijd heeft, is haar belangrijkste drijfveer in de jacht. Een moord uit het verleden, de Ierse vrijheidsstrijd en de liefde spelen een rol in het verhaal dat zich afspeelt in Glasgow, Schotland. Het duurt vrij lang voor duidelijk wordt waar het precies omgaat en wie welke rol speelt. Tamelijk gewelddadig, maar dat niet al te gedetailleerd. Boeiende hoofdpersoon (nieuw serie?) en goede bijfiguren met name de moeder. Kleine druk.
(Biblion recensie, M. Kruse-Gerhards)

Prijs €3,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Scott, Manda - Engelbewaarder Scott, Manda - Engelbewaarder Scott, Manda - Engelbewaarder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.