Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Scott, Manda - Engelbewaarder

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Scott, Manda - Engelbewaarder
Schrijver: Scott, Manda
Titel: Engelbewaarder
ISBN: 9789041407443
Uitgever: Ambo / Anthos
Bijzonderheid: 2001, 2e druk, 311 pp paperback (in goede staat!) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 3,50
€ 4,50
Meer info Manda Scott - Engelbewaarder
(Ambo / Anthos)
ISBN 9041407448
2e druk 2001
311 pp paperback
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.0

Van geweld weet rechercheur Orla McLeod veel, te veel voor haar eigen gemoedsrust maar het is onderdeel van haar leven, haar werk en haar verleden. Ze kent de wereld van pijn en van overleven als geen ander. Ze was zelf nauwelijks een tiener toen ze dit leerde en weet daarom wat voor vernietigende uitwerking dit op een kind kan hebben. Daarom zal McLeod de negenjarige Jamie, ooggetuige in een belangrijke zaak, niet in de steek laten. Ze zal hem zelf beschermen, dat had ze beloofd en zij houdt zich aan haar beloftes. Wat de consequenties ook zullen zijn. Maar McLeod zal eerst af moeten rekenen met haar eigen verleden vol pijn en verdriet voordat zij kan ontdekken hoe zij Jamie kan redden.Recensie(s)Undercoveragente Orla McLeod ontsnapt ternauwernood aan de marteldood als haar identiteit wordt ontdekt; haar collega komt om. De jacht op de drugskoning wordt met man en macht gevoerd, de dood van een politieman zet altijd veel in beweging. Een kleine jongen die Orla bevrijd heeft, is haar belangrijkste drijfveer in de jacht. Een moord uit het verleden, de Ierse vrijheidsstrijd en de liefde spelen een rol in het verhaal dat zich afspeelt in Glasgow, Schotland. Het duurt vrij lang voor duidelijk wordt waar het precies omgaat en wie welke rol speelt. Tamelijk gewelddadig, maar dat niet al te gedetailleerd. Boeiende hoofdpersoon (nieuw serie?) en goede bijfiguren met name de moeder. Kleine druk.
(Biblion recensie, M. Kruse-Gerhards)

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.