Waart - De Toilettenkoning

Schrijver:
Titel: De Toilettenkoning
ISBN: 9789063860738
Uitgever: Harlekijn Holland B.V.
Bijzonderheden: 1989, Gebonden, goede staat De auteur begint met het scheppen van een Roald Dahl-achtige sfeer waardoor kinderen zich waarschijnlijk snel in het verhaal zullen inleven. Het boek bestaat uit twee delen. In deel 1 wordt kennisgemaakt met Kim, een slim,
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur begint met het scheppen van een Roald Dahl-achtige sfeer waardoor kinderen zich waarschijnlijk snel in het verhaal zullen inleven. Het boek bestaat uit twee delen. In deel 1 wordt kennisgemaakt met Kim, een slim, oprecht meisje dat weet wat aanpakken is, haar wat naïeve vader die toiletten verkoopt en haar moeder die conservatrice en een doorzetter is. Op een dag koopt Willem Oranje zes King Size Super Royaal Toiletmeubelen à f 15.000,- van een vertegenwoordiger Th. Gladanus. (Of alle lezers het aardige van deze naam zullen ontdekken valt te betwijfelen.) De K.S.S.R.T.'s blijken onverkoopbaar en Glad(j)anus wil zijn geld. In het tweede deel is Kim degene die het gezin zal moeten redden van het faillissement en af zal moeten rekenen met de steeds agressiever wordende Gladanus. Een vijftal paginagrote zwart-wit illustraties verduidelijken een aantal scènes. De gekleurde omslag is aantrekkelijk. Er wordt gebruik gemaakt van flash-backs hetgeen voor sommige lezers wat verwarrend kan zijn. Verzorgd uitgegeven boek.
(Biblion recensie, Monica Kok.)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Waart - De Toilettenkoning

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.