boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Waart - De Toilettenkoning

Schrijver:
Titel: De Toilettenkoning
ISBN: 9789063860738
Uitgever: Harlekijn Holland B.V.
Bijzonderheden: 1989, Gebonden, 142pp goede staat 9789063860738 510 Een vijftal paginagrote zwart-wit illustraties verduidelijken een aantal scènes. De gekleurde omslag is aantrekkelijk.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur begint met het scheppen van een Roald Dahl-achtige sfeer waardoor kinderen zich waarschijnlijk snel in het verhaal zullen inleven. Het boek bestaat uit twee delen. In deel 1 wordt kennisgemaakt met Kim, een slim, oprecht meisje dat weet wat aanpakken is, haar wat naïeve vader die toiletten verkoopt en haar moeder die conservatrice en een doorzetter is. Op een dag koopt Willem Oranje zes King Size Super Royaal Toiletmeubelen à f 15.000,- van een vertegenwoordiger Th. Gladanus. (Of alle lezers het aardige van deze naam zullen ontdekken valt te betwijfelen.) De K.S.S.R.T.'s blijken onverkoopbaar en Glad(j)anus wil zijn geld. In het tweede deel is Kim degene die het gezin zal moeten redden van het faillissement en af zal moeten rekenen met de steeds agressiever wordende Gladanus. Een vijftal paginagrote zwart-wit illustraties verduidelijken een aantal scènes. De gekleurde omslag is aantrekkelijk. Er wordt gebruik gemaakt van flash-backs hetgeen voor sommige lezers wat verwarrend kan zijn. Verzorgd uitgegeven boek.
(Biblion recensie, Monica Kok.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Waart - De Toilettenkoning