Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Waart - De Toilettenkoning

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Waart - De Toilettenkoning
Schrijver: Waart
Titel: De Toilettenkoning
ISBN: 9789063860738
Uitgever: Harlekijn Holland B.V.
Bijzonderheid: 1989, Gebonden, goede staat De auteur begint met het scheppen van een Roald Dahl-achtige sfeer waardoor kinderen zich waarschijnlijk snel in het verhaal zullen inleven. Het boek bestaat uit twee delen. In deel 1 wordt kennisgemaakt met Kim, een slim,
Prijs: € 5,00
Meer info De auteur begint met het scheppen van een Roald Dahl-achtige sfeer waardoor kinderen zich waarschijnlijk snel in het verhaal zullen inleven. Het boek bestaat uit twee delen. In deel 1 wordt kennisgemaakt met Kim, een slim, oprecht meisje dat weet wat aanpakken is, haar wat naïeve vader die toiletten verkoopt en haar moeder die conservatrice en een doorzetter is. Op een dag koopt Willem Oranje zes King Size Super Royaal Toiletmeubelen à f 15.000,- van een vertegenwoordiger Th. Gladanus. (Of alle lezers het aardige van deze naam zullen ontdekken valt te betwijfelen.) De K.S.S.R.T.'s blijken onverkoopbaar en Glad(j)anus wil zijn geld. In het tweede deel is Kim degene die het gezin zal moeten redden van het faillissement en af zal moeten rekenen met de steeds agressiever wordende Gladanus. Een vijftal paginagrote zwart-wit illustraties verduidelijken een aantal scènes. De gekleurde omslag is aantrekkelijk. Er wordt gebruik gemaakt van flash-backs hetgeen voor sommige lezers wat verwarrend kan zijn. Verzorgd uitgegeven boek.
(Biblion recensie, Monica Kok.)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.