Schutten, Henk .. Foto voorzijde J. Pavlovsky Omslagontwerp Rene

Schrijver:
Titel: De val van Saddam
ISBN: 9789050005234
Taal: Nederlands
Uitgever: Vassallucci Uitgeverij uit 2003 te Amsterdam
Bijzonderheden: Softcorver 126 pagina's 24x16 formaat
Prijs: € 11,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
De val van Saddam van Parool-journalist Henk Schutten laat zich lezen als een stoomcursus Irak en biedt een actuele en thematische inkijk in de opkomst en ondergang van een van de meest gevreesde dictators van de afgelopen decennia.
Alle facetten - de geschiedenis van Irak en Saddam Hoessein, de verschillende bevolkingsgroepen in het van oudsher verscheurde gebied, de internationale gemeenschap onder aanvoering van enerzijds George W. Bush en anderzijds Kofi Annan - komen in dit lezenswaardige boek aan bod.
Henk Schutten beschrijft niet alleen de opkomst en ondergang van de Iraakse leider, maar ook hoe westerse landen, waaronder Nederland, meewerkten aan de opbouw van zijn wapenarsenaal. Hoe het Witte Huis CIA-agenten infiltreerde in de inspectieteams van de Verenigde Naties. Waarom het geduld van de Amerikanen na de terreuraanslagen van 11 september op is. Zij koersen vastbesloten af op: De val van Saddam.
Henk Schutten werkt als journalist voor Het Parool en schreef eerder De Jacht op Octopus: Hoe Nederlandse drugscriminelen greep krijgen op de bovenwereld (1996) en Kunstmaffia: Moord, diefstal, oplichting en witwaspraktijken in de kunstwereld
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schutten, Henk  .. Foto voorzijde J. Pavlovsky Omslagontwerp Rene Abbuhl - De val van Saddam Schutten, Henk  .. Foto voorzijde J. Pavlovsky Omslagontwerp Rene Abbuhl - De val van Saddam Schutten, Henk  .. Foto voorzijde J. Pavlovsky Omslagontwerp Rene Abbuhl - De val van Saddam Schutten, Henk  .. Foto voorzijde J. Pavlovsky Omslagontwerp Rene Abbuhl - De val van Saddam Schutten, Henk  .. Foto voorzijde J. Pavlovsky Omslagontwerp Rene Abbuhl - De val van Saddam

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.