Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Schutten, Henk .. Foto voorzijde J. Pavlovsky Omslagontwerp Rene Abbuhl - De val van Saddam

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schutten, Henk   ..  Foto voorzijde  J. Pavlovsky  Omslagontwerp Rene Abbuhl - De val van Saddam
Schrijver: Schutten, Henk .. Foto voorzijde J. Pavlovsky Omslagontwerp Rene Abbuhl
Titel: De val van Saddam
ISBN: 9789050005234
Uitgever: Vassallucci Uitgeverij uit 2003 te Amsterdam
Bijzonderheid: Softcorver 126 pagina's 24x16 formaat
Prijs: € 11,75
€ 3,90
Meer info De val van Saddam van Parool-journalist Henk Schutten laat zich lezen als een stoomcursus Irak en biedt een actuele en thematische inkijk in de opkomst en ondergang van een van de meest gevreesde dictators van de afgelopen decennia.
Alle facetten - de geschiedenis van Irak en Saddam Hoessein, de verschillende bevolkingsgroepen in het van oudsher verscheurde gebied, de internationale gemeenschap onder aanvoering van enerzijds George W. Bush en anderzijds Kofi Annan - komen in dit lezenswaardige boek aan bod.
Henk Schutten beschrijft niet alleen de opkomst en ondergang van de Iraakse leider, maar ook hoe westerse landen, waaronder Nederland, meewerkten aan de opbouw van zijn wapenarsenaal. Hoe het Witte Huis CIA-agenten infiltreerde in de inspectieteams van de Verenigde Naties. Waarom het geduld van de Amerikanen na de terreuraanslagen van 11 september op is. Zij koersen vastbesloten af op: De val van Saddam.
Henk Schutten werkt als journalist voor Het Parool en schreef eerder De Jacht op Octopus: Hoe Nederlandse drugscriminelen greep krijgen op de bovenwereld (1996) en Kunstmaffia: Moord, diefstal, oplichting en witwaspraktijken in de kunstwereld
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen