brindle, j - Gevangene van een andere tijd

Schrijver:
Titel: Gevangene van een andere tijd
ISBN: 9789032506322
Uitgever: de Kern
Bijzonderheden: hardcover, geb. ex.bibliotheek, ongelezen, zgan, 256pp, Gebonden 9789032506322 155 'Gevangene van een andere tijd' is het verhaal van een man die op zoek is naar de waarheid. Maar de waarheid is moeilijk te vinden. En niets is wat het lijkt.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'... hij werd zich bewust van een eigenaardige, verontrustende sfeer .. In de loop der jaren was dat vaker gebeurd. Het gebeurde als zij kwam. Een tragische figuur, gevangen in een andere tijd, een andere wereld. Een prachtig, triest schepsel dat langs de wegen zwierf, op zoek, altijd op zoek.
De laatste keer dat ze zich had laten zien, was er een man omgekomen...'

Ze staat bekend als de vrouw van Bluebell Hill en is de schrik van automobilisten. Het ene ogenblik is de weg nog vrij en opeens is ze er - gierende banden, een misselijk makende klap en bloed op de voorruit. Als de bestuurder ontsteld zijn auto uitvliegt is ze nergens te bekennen.

Dave Walters is een gelukkig man - tot zij hem uitkiest.
Vanaf dat moment wordt zijn leven en dat van zijn gezin op zijn kop gezet. Ook anderen lijken bij het mysterie betrokken: de oude vrouw die zijn dochter pianoles geeft; het vreemde stel dat een zieke oude man verzorgt. En Daves raadselachtige nieuwe secretaresse - wie is zij?

'Gevangene van een andere tijd' is het verhaal van een man die op zoek is naar de waarheid. Maar de waarheid is moeilijk te vinden.
En niets is wat het lijkt.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

brindle, j - Gevangene van een andere tijd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.