Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

brindle, j - Gevangene van een andere tijd

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: brindle, j - Gevangene van een andere tijd
Schrijver: brindle, j
Titel: Gevangene van een andere tijd
ISBN: 9789032506322
Uitgever: de Kern
Bijzonderheid: hardcover, geb. ex.bibliotheek, ongelezen, zgan, 256pp, Gebonden 9789032506322 155 'Gevangene van een andere tijd' is het verhaal van een man die op zoek is naar de waarheid. Maar de waarheid is moeilijk te vinden. En niets is wat het lijkt.
Prijs: € 5,00
Meer info '... hij werd zich bewust van een eigenaardige, verontrustende sfeer .. In de loop der jaren was dat vaker gebeurd. Het gebeurde als zij kwam. Een tragische figuur, gevangen in een andere tijd, een andere wereld. Een prachtig, triest schepsel dat langs de wegen zwierf, op zoek, altijd op zoek.
De laatste keer dat ze zich had laten zien, was er een man omgekomen...'

Ze staat bekend als de vrouw van Bluebell Hill en is de schrik van automobilisten. Het ene ogenblik is de weg nog vrij en opeens is ze er - gierende banden, een misselijk makende klap en bloed op de voorruit. Als de bestuurder ontsteld zijn auto uitvliegt is ze nergens te bekennen.

Dave Walters is een gelukkig man - tot zij hem uitkiest.
Vanaf dat moment wordt zijn leven en dat van zijn gezin op zijn kop gezet. Ook anderen lijken bij het mysterie betrokken: de oude vrouw die zijn dochter pianoles geeft; het vreemde stel dat een zieke oude man verzorgt. En Daves raadselachtige nieuwe secretaresse - wie is zij?

'Gevangene van een andere tijd' is het verhaal van een man die op zoek is naar de waarheid. Maar de waarheid is moeilijk te vinden.
En niets is wat het lijkt.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.