Rhoer, Sonja van de (redactie) - Margriet Kookboek

Schrijver:
Titel: Margriet Kookboek
ISBN: 9789026936470
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Dishoeck - gebonden
Bijzonderheden: 2003 512 blz. verkeert vrijwel in nieuwstaat
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De nieuwste versie van het vertrouwde Margriet Kookboek.
Omdat steeds meer mensen het belangrijk vinden om gezond en vetarm te eten, staan nu bij elk recept de voedingswaarde in eiwitten, vetten en koolhydraten en het aantal calorieën vermeld.
Per hoofdstuk zijn de recepten alfabetisch gerangschikt op het hoofdingrediënt.
Samenvatting
Meer dan 1000 eenvoudige, feestelijke, hedendaagse en klassieke recepten. De recepten zijn alfabetische gerangschikt, de voedingswaarden staan vermeld bij ieder recept, er is voorzien in uitgebreide en actuele productinformatie en een duidelijke uitleg van de bereiding. Tevens zijn er diverse variaties, tips en suggesties gegeven die het geheel een nog smakelijkere samenstelling kunnen geven. Krijgt u ook al honger? Het kookboek van Margriet is, zoals we gewend zijn, een compleet en goed verzorgd werk waar zowel de gastronoom als de gemiddelde keukenprins of -prinses goed mee uit de voeten kan. Smullen maar...
Recensie(s)
In deze herziene uitgave is de basisgedachte: gezond en lekker koken voor elke dag en op een haalbare wijze, op volle sterkte gebleven. Elke beginner kan aan de hand van elementaire basisinformatie, aangevuld met tips, adviezen en variatieideeen, op succesvolle wijze aan de slag. Daarnaast zijn er uitvoeriger recepten (eenvoudig, dan wel zeer uitbundig) voor de meer ervarenen, hoewel de heldere en gedetailleerde beschrijvingen goede mogelijkheden bieden voor een groot publiek. Deze categorie bevat tevens veel nieuwe, originele recepten m.b.t. internationale voedings- en kooktrends. De wijze van bereiden is duidelijk aangegeven; bij elk recept staat de voedingswaarde in eiwitten, vetten en koolhydraten en het aantal calorieën vermeld. Met informatie over wijnen, keukeninventaris, voorraadkast, voedingsstoffen, kruiden/specerijen, keukentermen en een groente- en fruitkalender. Tweekolommendruk in paars en zwart, tips in paarse kaders. Met een alfabetisch register. Deze druk is geheel herzien en geactualiseerd en uitgebreid met een aantal recepten.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rhoer, Sonja van de (redactie) - Margriet Kookboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.