Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Achterboek.


 

Rhoer, Sonja van de (redactie) - Margriet Kookboek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rhoer, Sonja van de (redactie) - Margriet Kookboek
Schrijver: Rhoer, Sonja van de (redactie)
Titel: Margriet Kookboek
ISBN: 9789026936470
Uitgever: Van Dishoeck - gebonden
Bijzonderheid: 2003 512 blz. verkeert vrijwel in nieuwstaat
Prijs: € 7,50
Meer info De nieuwste versie van het vertrouwde Margriet Kookboek.
Omdat steeds meer mensen het belangrijk vinden om gezond en vetarm te eten, staan nu bij elk recept de voedingswaarde in eiwitten, vetten en koolhydraten en het aantal calorieën vermeld.
Per hoofdstuk zijn de recepten alfabetisch gerangschikt op het hoofdingrediënt.
Samenvatting
Meer dan 1000 eenvoudige, feestelijke, hedendaagse en klassieke recepten. De recepten zijn alfabetische gerangschikt, de voedingswaarden staan vermeld bij ieder recept, er is voorzien in uitgebreide en actuele productinformatie en een duidelijke uitleg van de bereiding. Tevens zijn er diverse variaties, tips en suggesties gegeven die het geheel een nog smakelijkere samenstelling kunnen geven. Krijgt u ook al honger? Het kookboek van Margriet is, zoals we gewend zijn, een compleet en goed verzorgd werk waar zowel de gastronoom als de gemiddelde keukenprins of -prinses goed mee uit de voeten kan. Smullen maar...
Recensie(s)
In deze herziene uitgave is de basisgedachte: gezond en lekker koken voor elke dag en op een haalbare wijze, op volle sterkte gebleven. Elke beginner kan aan de hand van elementaire basisinformatie, aangevuld met tips, adviezen en variatieideeen, op succesvolle wijze aan de slag. Daarnaast zijn er uitvoeriger recepten (eenvoudig, dan wel zeer uitbundig) voor de meer ervarenen, hoewel de heldere en gedetailleerde beschrijvingen goede mogelijkheden bieden voor een groot publiek. Deze categorie bevat tevens veel nieuwe, originele recepten m.b.t. internationale voedings- en kooktrends. De wijze van bereiden is duidelijk aangegeven; bij elk recept staat de voedingswaarde in eiwitten, vetten en koolhydraten en het aantal calorieën vermeld. Met informatie over wijnen, keukeninventaris, voorraadkast, voedingsstoffen, kruiden/specerijen, keukentermen en een groente- en fruitkalender. Tweekolommendruk in paars en zwart, tips in paarse kaders. Met een alfabetisch register. Deze druk is geheel herzien en geactualiseerd en uitgebreid met een aantal recepten.
Boek bekijken

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.