Brahn - Zwaartepunten van nieuwe vermogensrecht / druk 4

Schrijver:
Titel: Zwaartepunten van nieuwe vermogensrecht / druk 4
ISBN: 9789060006528
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland
Bijzonderheden: 1989,, 4e herziene druk, ppb redelijk Door de voortdurende verandering van de normen zal het recht en de wetgeving waarin dat wordt vastgelegd, steeds weer aangepast dienen te worden. Meestal geschiedt dit middels kleinere aanpassingen, maar al lange
Prijs: € 7,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Door de voortdurende verandering van de normen zal het recht en de wetgeving waarin dat wordt vastgelegd, steeds weer aangepast dienen te worden. Meestal geschiedt dit middels kleinere aanpassingen, maar al langer wordt thans een nieuw Burgerlijk Wetboek voorbereid, waarin ook het nieuwe vermogensrecht, dat gefaseerd gedurende de komende jaren zal worden ingevoerd. Niet alleen de beginner voor wie deze uitgave in eerste instantie is bedoeld, maar ook degene die in de dagelijkse praktijk min of meer direct met het vermogensrecht te maken heeft, zal aan de hand van deze grondige introductie de nodige kennis kunnen opdoen. Daarbij zullen de respectievelijke registers van groot nut zijn. Deze 4e geheel geactualiseerde druk is bijgewerkt tot juni 1989.

(NBD|Biblion recensie, Redactie.)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brahn - Zwaartepunten van nieuwe vermogensrecht / druk 4

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.