Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Brahn - Zwaartepunten van nieuwe vermogensrecht / druk 4

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brahn - Zwaartepunten van nieuwe vermogensrecht / druk 4
Schrijver: Brahn
Titel: Zwaartepunten van nieuwe vermogensrecht / druk 4
ISBN: 9789060006528
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland
Bijzonderheid: 1989,, 4e herziene druk, ppb redelijk Door de voortdurende verandering van de normen zal het recht en de wetgeving waarin dat wordt vastgelegd, steeds weer aangepast dienen te worden. Meestal geschiedt dit middels kleinere aanpassingen, maar al lange
Prijs: € 7,45
Meer info Door de voortdurende verandering van de normen zal het recht en de wetgeving waarin dat wordt vastgelegd, steeds weer aangepast dienen te worden. Meestal geschiedt dit middels kleinere aanpassingen, maar al langer wordt thans een nieuw Burgerlijk Wetboek voorbereid, waarin ook het nieuwe vermogensrecht, dat gefaseerd gedurende de komende jaren zal worden ingevoerd. Niet alleen de beginner voor wie deze uitgave in eerste instantie is bedoeld, maar ook degene die in de dagelijkse praktijk min of meer direct met het vermogensrecht te maken heeft, zal aan de hand van deze grondige introductie de nodige kennis kunnen opdoen. Daarbij zullen de respectievelijke registers van groot nut zijn. Deze 4e geheel geactualiseerde druk is bijgewerkt tot juni 1989.

(NBD|Biblion recensie, Redactie.)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.