Dr. J. v.d. Bergh / v. Eysinga-Elias - Multatuli

Schrijver:
Titel: Multatuli
Taal: Nederlands
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: 1920. Gebonden, gekartonneerd. Op titelpagina: sticker van leesbibliotheek. Adres en datum binnenkant kaft. Boekje heeft gebruikssporen maar is zeker nog de moeite waard!
Prijs: € 4,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Oorsprongkelijke beschrijving uit 1920:
Multatuli, door J. van den Bergh van Eysinga. Geïllustreerd naar oorspronkelijke afbeeldingen en portretten. - Uitgegeven door J.M. Meulenhoff te Amsterdam aan het Damrak 88, z.j. [1920]. kl. 8o. 191 blz.
Als derde boekje in deze Multatuli-reeks is door Meulenhoff uitgegeven een soort van beschouwing, of levensbeschouwing van den schrijver door Mevr. Dr. J.v.d. Bergh van Eysinga-Elias, een domineesvrouw uit Santpoort. Ook dit werkje is verlucht met foto's, autographen en portretten, sommige er van reeds uit de twee voorafgaande deeltjes bekend. Nieuw zijn hier o.a. het hs. van een blz. uit de Ideeën, dat zich bevindt op de Amsterdamsche Univ. Bibliotheek, het uitstekende portret van den schilder Overman uit de 60-er jaren, de zeer leelijke maar zeer typische beeltenis van Tine uit het jaar 1862, en de foto van Mimi uit het jaar 1875, waarin zich het energieke van deze tweede vrouw duidelijk afspiegelt.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. J. v.d. Bergh / v. Eysinga-Elias - Multatuli Dr. J. v.d. Bergh / v. Eysinga-Elias - Multatuli Dr. J. v.d. Bergh / v. Eysinga-Elias - Multatuli

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.