Woudt - Objectieven

Schrijver:
Titel: Objectieven
ISBN: 9789010042415
Uitgever: RBI
Bijzonderheden: Paperback / softback, gelezen Deze uitgave licht op begrijpelijke wijze een tipje van de sluier rondom "lenzen" voor kleinbeeldfototoestellen op. Na een summiere behandeling van de meest voorkomende afbeeldingsfouten, gaat Van 't Woudt in op de speci
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze uitgave licht op begrijpelijke wijze een tipje van de sluier rondom "lenzen" voor kleinbeeldfototoestellen op. Na een summiere behandeling van de meest voorkomende afbeeldingsfouten, gaat Van 't Woudt in op de specifieke eigenaardigheden van de verschillende objektiefgroepen. Al slaagt hij er niet in de moeilijke materie overal even duidelijk uit te leggen, het is een overzichtelijk werkje, dat afrekent met verschillende foutieve "volkswijsheden" op dit gebied. Rob van 't Woudt laat regelmatig van zich horen in de vaderlandse fotopers, waar hij zich voornamelijk bezighoudt met dit aspekt van de fototechniek. Het boekje lijkt zeer bruikbaar voor mensen die de aanschaf van (een camera met) verschillende objektieven overwegen, want beknopt -en daarom voor dit doel geschikt- behandelt dit boekje de voor- en nadelen van de verschillende keuzes.

(NBD|Biblion recensie, H. van Wayenburg)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Woudt - Objectieven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.