Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Woudt - Objectieven

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Woudt - Objectieven
Schrijver: Woudt
Titel: Objectieven
ISBN: 9789010042415
Uitgever: RBI
Bijzonderheid: Paperback / softback, gelezen Deze uitgave licht op begrijpelijke wijze een tipje van de sluier rondom "lenzen" voor kleinbeeldfototoestellen op. Na een summiere behandeling van de meest voorkomende afbeeldingsfouten, gaat Van 't Woudt in op de speci
Prijs: € 10,00
Meer info Deze uitgave licht op begrijpelijke wijze een tipje van de sluier rondom "lenzen" voor kleinbeeldfototoestellen op. Na een summiere behandeling van de meest voorkomende afbeeldingsfouten, gaat Van 't Woudt in op de specifieke eigenaardigheden van de verschillende objektiefgroepen. Al slaagt hij er niet in de moeilijke materie overal even duidelijk uit te leggen, het is een overzichtelijk werkje, dat afrekent met verschillende foutieve "volkswijsheden" op dit gebied. Rob van 't Woudt laat regelmatig van zich horen in de vaderlandse fotopers, waar hij zich voornamelijk bezighoudt met dit aspekt van de fototechniek. Het boekje lijkt zeer bruikbaar voor mensen die de aanschaf van (een camera met) verschillende objektieven overwegen, want beknopt -en daarom voor dit doel geschikt- behandelt dit boekje de voor- en nadelen van de verschillende keuzes.

(NBD|Biblion recensie, H. van Wayenburg)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.