Verweij, J. - Gevoel voor kilo´s / over gewicht en afvallen tus

Schrijver:
Titel: Gevoel voor kilo´s / over gewicht en afvallen tussen je oren
ISBN: 9789080677357
Taal: Nederlands
Uitgever: Klapwijk & Keijsers
Bijzonderheden: 2007, paperback, goede staat, 107 pagina's
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
"De eerste stap bij afvallen zit tussen de oren. Kilo's verliezen, volgt daarna", aldus Jeroen Verweij. In Gevoel voor kilo's is de mentale verandering die nodig is voor duurzaam afvallen voelbaar. Je leert je emoties begrijpen en je leefstijl veranderen.

Gevoel voor kilo's vertelt waargebeurde verhalen over sterke, stoere vrouwen die hun kilo's inruilen voor gevoel. Het is een unieke inkijk in hun wereld van overeten, gevoelens en onzekerheid. Als de knop eenmaal omgaat, verdampen de kilo's soms letterlijk. Overgewicht zit namelijk helemaal niet op je heupen; het zit tussen je oren.

"Geneuzel over eten is niet willen nadenken over wat er wezenlijk aan de hand is', zegt de auteur. 'Over hoe het komt dat ik te veel in mijn mond stop. Blijven afvallen is jezelf opnieuw uitvinden. Als je daartoe bereid bent, houdt niets je tegen."
Toon minder
Recensie(s)
De auteur, psychiater, geeft in dit boekje in twaalf hoofdstukken zijn visie op overgewicht en afvallen. Het boek is gebaseerd op zijn NewHabits groepsprogramma voor overgewicht, een online workshop met chatboxsessies. Het uitgangspunt is dat verandering niet door verstand maar door gevoel en hulp van anderen bereikt wordt: zo kan men in contact komen met het eigen gevoel dat door te veel eten wordt gemaskeerd. De onderwerpen die aan de orde komen zijn: Over gewicht tussen mijn oren, Mijn vet is mijn pantser, Angst, Wanneer ben ik tevreden? Survival of the weakest etc. De tekst is voorzien van een groot aantal letterlijke chatsessies. Het boekje eindigt met een dankwoord. Voor allen die willen afvallen of ontdekt hebben dat het volgen van een mode-dieet niet werkt, kan dit boekje een aansporing zijn om een andere (wellicht succesvollere) weg in te slaan. Niet geillustreerd, zonder register. Kaft met blauwe, groene en oranje belettering, met tekening van een blauwe weegschaal in balans op witte achtergrond.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verweij, J. - Gevoel voor kilo´s / over gewicht en afvallen tussen je oren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.