Marben, A. - In de schaduw van de dictator / mijn leven in Irak

Schrijver:
Titel: In de schaduw van de dictator / mijn leven in Irak
ISBN: 9789063051372
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 2004, paperback
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is het unieke verhaal van een Irakese vrouw, die jarenlang in de ban was van Saddam Hussein. Ze vereerde hem als een heilige en besloot voor hem te gaan werken. Maar wat begon als een droom, eindigde in een hel waar zij ternauwernood aan wist te ontsnappen.Hij was alomtegenwoordig in Irak. Dictator Saddam Hussein. Als klein meisje bewonderde Ashti Marben hem mateloos en schreef ze hem talloze brieven. Op zestienjarige leeftijd sloot zij zich aan bij de Baath Partij van Hussein, wat gezien haar christelijke achtergrond bijzonder was. Hiermee stelde zij niet alleen haar eigen leven in de waagschaal, maar ook dat van haar familie. In korte tijd wist zij zich op te werken tot hoofd van de vrouwelijke afdeling van de Baath-partij in Koi, een gebied waar vooral Koerden woonden, de vijanden van Saddam. De armoede, angst voor de geheime dienst, voortdurende oorlogen, en het verlies van haar verloofde in de golfoorlog zorgden er uiteindelijk voor dat ze niet alleen haar geloof in Saddam verloor, maar ook in de goede bedoelingen van de Baath Partij. Vanaf het moment dat zij haar twijfels en kritiek begon te uiten, was haar leven in gevaar in 1996 moest zij samen met haar broer halsoverkop Irak ontvluchten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marben, A. - In de schaduw van de dictator / mijn leven in Irak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bo's books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bo's books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bo's books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bo's books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bo's books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.