Riché, David ; Myrea Pettit & Yishan Studio - Digitaal elfen t

Schrijver:
Titel: Digitaal elfen tekenen. Alles wat je nodig hebt om een digitale sprookjeswereld te creëren.
ISBN: 9789089980472
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero, Kerkdriel
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2010, 128 blz. Met afbeeldingen een index en als bijlage de CD. Nieuw, sealed. Klein deukje in het linker onderhoekje van de kaft.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuw in plastic.

Iedereen heeft wel een idee hoe elfen eruit zien, maar niet iedereen krijgt het voor elkaar om zelf een elf te tekenen, volgens de makers van dit boek. Voor diegenen die graag elfen zouden tekenen, is deze uitgave boek bedoeld. Er worden verschillende elfen getoond, zoals de eigentijdse elf, het bloemenelfje, de gotische elf etc., met veel werktekeningen in zwart-wit. Het eindresultaat wordt in kleur afgebeeld. Wanneer je een elf tekent, heb je ook achtergronden en medebosgenootjes nodig; deze worden ook getoond in verschillende soorten. Uitgebreid wordt ingegaan op het bewerken van de tekeningen in Photoshop, een bekend beeldbewerkingsprogramma. Op de bijgeleverde cd-rom staan veel elfentekeningen, achtergronden en bosbewoners zodat je een hele tekening kunt maken rond de elfen. De plaatjes zijn te bewerken met Photoshop of Photoshop Elements, een vereenvoudigde en betaalbaardere versie die soms ook gratis te downloaden is. Met register. Voor jong en oud vanaf ca. 13 jaar.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.