Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Riché, David ; Myrea Pettit & Yishan Studio - Digitaal elfen tekenen. Alles wat je nodig hebt om een digitale sprookjeswereld te creëren.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Riché, David ; Myrea Pettit & Yishan Studio
Titel: Digitaal elfen tekenen. Alles wat je nodig hebt om een digitale sprookjeswereld te creëren.
ISBN: 9789089980472
Uitgever: Librero, Kerkdriel
Bijzonderheid: Paperback, ingenaaid, 2010, 128 blz. Met afbeeldingen een index en als bijlage de CD. Nieuw, sealed. Klein deukje in het linker onderhoekje van de kaft.
Prijs: € 4,00
Meer info Nieuw in plastic.

Iedereen heeft wel een idee hoe elfen eruit zien, maar niet iedereen krijgt het voor elkaar om zelf een elf te tekenen, volgens de makers van dit boek. Voor diegenen die graag elfen zouden tekenen, is deze uitgave boek bedoeld. Er worden verschillende elfen getoond, zoals de eigentijdse elf, het bloemenelfje, de gotische elf etc., met veel werktekeningen in zwart-wit. Het eindresultaat wordt in kleur afgebeeld. Wanneer je een elf tekent, heb je ook achtergronden en medebosgenootjes nodig; deze worden ook getoond in verschillende soorten. Uitgebreid wordt ingegaan op het bewerken van de tekeningen in Photoshop, een bekend beeldbewerkingsprogramma. Op de bijgeleverde cd-rom staan veel elfentekeningen, achtergronden en bosbewoners zodat je een hele tekening kunt maken rond de elfen. De plaatjes zijn te bewerken met Photoshop of Photoshop Elements, een vereenvoudigde en betaalbaardere versie die soms ook gratis te downloaden is. Met register. Voor jong en oud vanaf ca. 13 jaar.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.