Gartside Tim - Digitaal Fotograferen bij weinig Licht

Schrijver:
Titel: Digitaal Fotograferen bij weinig Licht
ISBN: 9789057647499
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Librero 2007 9789057647499
Bijzonderheden: paperback met flappen 160pp. als nieuw, 21/23,5cm
Prijs: € 12,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het nemen van mooie foto's bij weinig licht is altijd al een technische uitdaging geweest. Hoe zorgt u ervoor dat er genoeg licht is voor een mooie nachtfoto? Hoe bepaalt u de belichtingstijd? Hoe en wanneer gebruikt u extra licht? Fotograferen bij nacht en bij weinig licht vraagt veel van uw camera en van uw vaardigheden als fotograaf - juist deze uitdagingen maken het zo'n populair vakgebied. De resultaten zijn vaak spectaculair: zonsopkomsten en zonsondergangen, een nachtelijke hemel, een fraai verlicht stadsgezicht of een vuurwerkshow. Digitaal fotograferen bij weinig licht is een uitgebreide handleiding over technieken die een fotograaf moet kennen om onder zeer moeilijke lichtomstandigheden geweldige foto's te kunnen maken. Daarnaast toont dit boek ook wat de verschillen zijn tussen digitale en analoge camera's en wat u kunt doen met de vele nieuwe functies van digitale camera's, zoals foto's bekijken, de witbalans corrigeren en de ISO-waarde instellen. U leert ook hoe u beeldbewerkingsprogramma's kunt gebruiken om foto's te verbeteren of een meesterwerk te cre'ren.
- Een praktische handleiding om 's nachts en bij weinig licht te fotograferen met een digitale camera.
- Zowel geschikt voor buiten (landschappen, stadsgezichten, straatscnes, nachtelijke hemels) als binnen (portretten, stillevens, studiofoto's, interieurs, feestjes).
- Bedoeld voor liefhebbers van fotografie die zich willen specialiseren in een weliswaar technisch uitdagend, maar artistiek zeer dankbaar onderwerp.
Praktische adviezen voor het gebruik van digitale applicaties om foto's te verbeteren en speciale effecten te cre'ren, zoals montages, meervoudige belichting of het simuleren van nachtfoto's.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gartside Tim - Digitaal Fotograferen bij weinig Licht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.