Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Gartside Tim - Digitaal Fotograferen bij weinig Licht

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gartside Tim - Digitaal Fotograferen bij weinig Licht
Schrijver: Gartside Tim
Titel: Digitaal Fotograferen bij weinig Licht
ISBN: 9789057647499
Uitgever: Uitgeverij Librero 2007 9789057647499
Bijzonderheid: paperback met flappen 160pp. als nieuw, 21/23,5cm
Prijs: € 12,80
€ 4,00
Meer info Het nemen van mooie foto's bij weinig licht is altijd al een technische uitdaging geweest. Hoe zorgt u ervoor dat er genoeg licht is voor een mooie nachtfoto? Hoe bepaalt u de belichtingstijd? Hoe en wanneer gebruikt u extra licht? Fotograferen bij nacht en bij weinig licht vraagt veel van uw camera en van uw vaardigheden als fotograaf - juist deze uitdagingen maken het zo'n populair vakgebied. De resultaten zijn vaak spectaculair: zonsopkomsten en zonsondergangen, een nachtelijke hemel, een fraai verlicht stadsgezicht of een vuurwerkshow. Digitaal fotograferen bij weinig licht is een uitgebreide handleiding over technieken die een fotograaf moet kennen om onder zeer moeilijke lichtomstandigheden geweldige foto's te kunnen maken. Daarnaast toont dit boek ook wat de verschillen zijn tussen digitale en analoge camera's en wat u kunt doen met de vele nieuwe functies van digitale camera's, zoals foto's bekijken, de witbalans corrigeren en de ISO-waarde instellen. U leert ook hoe u beeldbewerkingsprogramma's kunt gebruiken om foto's te verbeteren of een meesterwerk te cre'ren.
- Een praktische handleiding om 's nachts en bij weinig licht te fotograferen met een digitale camera.
- Zowel geschikt voor buiten (landschappen, stadsgezichten, straatsc¬Źnes, nachtelijke hemels) als binnen (portretten, stillevens, studiofoto's, interieurs, feestjes).
- Bedoeld voor liefhebbers van fotografie die zich willen specialiseren in een weliswaar technisch uitdagend, maar artistiek zeer dankbaar onderwerp.
Praktische adviezen voor het gebruik van digitale applicaties om foto's te verbeteren en speciale effecten te cre'ren, zoals montages, meervoudige belichting of het simuleren van nachtfoto's.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.