Shakib, Siba - Een eindeloze vlucht / Een moedige Afgaanse vrou

Schrijver:
Titel: Een eindeloze vlucht / Een moedige Afgaanse vrouw vertelt haar verhaal
ISBN: 9789085641681
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus
Bijzonderheden: 2e druk 2007. Hardcover. 302 pag. Boek is nieuw, ongelezen. Boekblok is licht beschadigd. Boek is zeldzaam.
Prijs: € 18,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het leven van de Afghaanse Shirin Gol, van jong meisje tot jonge grootmoeder, in Afghanistan uit haar mond opgetekend en verteld door een Iraanse publiciste. Het enigszins tot een roman gestroomlijnde verhaal wordt geheel verteld vanuit een vrouwelijk gezichtspunt. Dit resulteert in een opzienbarende kijk achter de coulissen in de versluierde afgeschermde wereld van Afghaanse meisjes en vrouwen. De afgelopen 25 jaar, met constante oorlog en terreur, van de Russische inval tot en met de aanval op de Taliban, vormt het decor. Shirin Gol vlucht uit haar dorp naar Kabul, trouwt piepjong en krijgt kinderen, verliest haar man uit het oog, komt in een Pakistaans vluchtelingenkamp, wordt meermalen verkracht en krijgt ongewenste kinderen, vlucht terug, vlucht naar Iran, vlucht terug. Een opeenstapeling van leed en verdriet, maar ook een verhaal van vrouwelijke geest- en veerkracht, overlevingsdrang, solidariteit. Woordcontracties, woordherhalingen en repeterende zinnen als schrijftechniek zorgen voor zowel een sterk suggestief en beschrijvend effect als voor een indringende en nadrukkelijke stijlfiguur.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shakib, Siba - Een eindeloze vlucht / Een moedige Afgaanse vrouw vertelt haar verhaal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.