Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Shakib, Siba - Een eindeloze vlucht / Een moedige Afgaanse vrouw vertelt haar verhaal

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Shakib, Siba - Een eindeloze vlucht / Een moedige Afgaanse vrouw vertelt haar verhaal
Schrijver: Shakib, Siba
Titel: Een eindeloze vlucht / Een moedige Afgaanse vrouw vertelt haar verhaal
ISBN: 9789085641681
Uitgever: Areopagus
Bijzonderheid: 2e druk 2007. Hardcover. 302 pag. Boek is nieuw, ongelezen. Boekblok is licht beschadigd. Boek is zeldzaam.
Prijs: € 18,45
€ 4,00
Meer info Het leven van de Afghaanse Shirin Gol, van jong meisje tot jonge grootmoeder, in Afghanistan uit haar mond opgetekend en verteld door een Iraanse publiciste. Het enigszins tot een roman gestroomlijnde verhaal wordt geheel verteld vanuit een vrouwelijk gezichtspunt. Dit resulteert in een opzienbarende kijk achter de coulissen in de versluierde afgeschermde wereld van Afghaanse meisjes en vrouwen. De afgelopen 25 jaar, met constante oorlog en terreur, van de Russische inval tot en met de aanval op de Taliban, vormt het decor. Shirin Gol vlucht uit haar dorp naar Kabul, trouwt piepjong en krijgt kinderen, verliest haar man uit het oog, komt in een Pakistaans vluchtelingenkamp, wordt meermalen verkracht en krijgt ongewenste kinderen, vlucht terug, vlucht naar Iran, vlucht terug. Een opeenstapeling van leed en verdriet, maar ook een verhaal van vrouwelijke geest- en veerkracht, overlevingsdrang, solidariteit. Woordcontracties, woordherhalingen en repeterende zinnen als schrijftechniek zorgen voor zowel een sterk suggestief en beschrijvend effect als voor een indringende en nadrukkelijke stijlfiguur.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.