Wal, Hans van de Koetsier, enk (red.) - Allerwegen Plus: Ind

Schrijver:
Titel: Allerwegen Plus: Indonesië 50 jaar vrij! De verklaring van de Raad van Kerken, toelichting en commentaar.
ISBN: 9789024277940
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok, Kampen 1e druk zj. 9789024277940
Bijzonderheden: paperback 80pp. als nieuw
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze extra (Plus) uitgave in de ZWO-reeks Allerwegen behandelt het debat over het koloniaal verleden. In januari 1995 aanvaardde de Raad van Kerken in Nederland een Verklaring i.v.m. de herdenking van vijftig jaar onafhankelijkheid van Indonesië. In dit boek is de tekst van die verklaring opgenomen, alsmede een aantal artikelen als achtergrond en toelichting. Zonder iets af te doen aan de verklaring zelf of artikelen van overige auteurs zijn de bijdragen van de Indonesische auteurs P. Latuihamallo, emeritus hoogleraar aan de Theologische Hogeschool van Jakarta en de bekende R.K. priester, schrijver en sociaal werker Romo Mangunwijaya die het boekje bijzonder interessant maken. Latuihamallo beschrijft hoe hij al christen terugkijkt op de koloniale periode en de relatie tussen Nederland en Indonesië nu, terwijl Magunwijaya beschrijft hoe hij als jonge soldaat onder Soekarno meestreed tegen de Nederlanders voor vrijheid en onafhankelijkheid. Dit boek laat zien dat ook de kerk rijp is voor de verwerking van het verleden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wal, Hans van de    Koetsier, enk (red.) - Allerwegen Plus: Indonesië 50 jaar vrij! De verklaring van de Raad van Kerken, toelichting en commentaar.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.