Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Wal, Hans van de Koetsier, enk (red.) - Allerwegen Plus: Indonesië 50 jaar vrij! De verklaring van de Raad van Kerken, toelichting en commentaar.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wal, Hans van de    Koetsier, enk (red.) - Allerwegen Plus: Indonesië 50 jaar vrij! De verklaring van de Raad van Kerken, toelichting en commentaar.
Schrijver: Wal, Hans van de Koetsier, enk (red.)
Titel: Allerwegen Plus: Indonesië 50 jaar vrij! De verklaring van de Raad van Kerken, toelichting en commentaar.
ISBN: 50 jaar vrij
Uitgever: Kok, Kampen 1e druk zj. 9789024277940
Bijzonderheid: paperback 80pp. als nieuw
Prijs: € 6,80
€ 3,65
Meer info Deze extra (Plus) uitgave in de ZWO-reeks Allerwegen behandelt het debat over het koloniaal verleden. In januari 1995 aanvaardde de Raad van Kerken in Nederland een Verklaring i.v.m. de herdenking van vijftig jaar onafhankelijkheid van Indonesië. In dit boek is de tekst van die verklaring opgenomen, alsmede een aantal artikelen als achtergrond en toelichting. Zonder iets af te doen aan de verklaring zelf of artikelen van overige auteurs zijn de bijdragen van de Indonesische auteurs P. Latuihamallo, emeritus hoogleraar aan de Theologische Hogeschool van Jakarta en de bekende R.K. priester, schrijver en sociaal werker Romo Mangunwijaya die het boekje bijzonder interessant maken. Latuihamallo beschrijft hoe hij al christen terugkijkt op de koloniale periode en de relatie tussen Nederland en Indonesië nu, terwijl Magunwijaya beschrijft hoe hij als jonge soldaat onder Soekarno meestreed tegen de Nederlanders voor vrijheid en onafhankelijkheid. Dit boek laat zien dat ook de kerk rijp is voor de verwerking van het verleden.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.