Veen, Rudolph van - Rudolph's cupcakes bake & relax

Schrijver:
Titel: Rudolph's cupcakes bake & relax
ISBN: 9789045201634
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter Uitgevers BV Uithoorn 2011 9789045201634
Bijzonderheden: geb. hardcover 159pp. als nieuw, afb. in kleur
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een vrolijk stemmend, vierkant boeke over cupcakes, kleine cakejes met een uitbundige versiering. Deze uitgave is het resultaat van een studieproject in het kader van 'Jong Ondernemen', waarvoor meesterkok en -patissier Rudolph van Veen gastdocent was. Vanuit een roze bus werden op festivals in het hele land cupcakes van Rudolph verkocht, de opbrengst was voor goede doelen. De vormgeving van het boek is kleurig en fraai met een iets gekantelde bladspiegel en veel foto's van vrijwel alle cupcakes en van genietende mensen. Na uitleg over ingredienten en technieken en basisrecepten voor cakes en toppings volgen afzonderlijke recepten, steeds voor twaalf cupcakes. Ze zijn ingedeeld naar het soort basiscakeje (vanille, chocola, fruit en volkoren) met daarna hartige cupcakes, clubcakes (bedacht door Rudolph, met de topping als beleg tussen twee cakeplakjes), veganistische, gluten- en suikervrije cakes. Tot slot een overzichtelijk register van alle recepten. Een sympathiek boek voor alle cupcakeliefhebbers
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Veen, Rudolph van - Rudolph's cupcakes  bake & relax

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.