Beek, Fiet van - Even op adem komen / adem als middel voor gezo

Schrijver:
Titel: Even op adem komen / adem als middel voor gezondheid en vitaliteit
ISBN: 9789055991679
Taal: Nederlands
Uitgever: GVMedia, Stichting
Bijzonderheden: Goed Zgan 1e druk 2004. boekje oogt ongebruikt en ongelezen, cover heeft enige lichte krasjes. Zgan/ izgst. Met vriendelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 29,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Ademen is het allerbelangrijkste dat we doen. Als onze adem wordt afgesneden, gaan we dood. Adem is zo belangrijk dat je zelfs dagen zonder eten en drinken kunt, maar slechts een paar minuten zonder te ademen. En ademen is zo gewoon dat we niet eens meer doorhebben dat we het doen. Vandaar dat veel mensen verkeerd ademhalen. Dat heeft grotere gevolgen voor ons welzijn en onze gezondheid dan we denken. Het kan ons nerveus en gespannen maken, het kan leiden tot hyperventilatie, waandenkbeelden, slechte vertering van ons voedsel en noem maar op.

Goed ademen is het beste en goedkoopste medicijn tegen veel ziekten en kwalen. Het boek behandelt dan ook ademhalingstechnieken bij vele tientallen kwalen zoals allergie, epilepsie, oorpijn, angst, agressie, verslaving, slapeloosheid enzovoort. Neem de tijd om Even op adem te komen .


Recensie(s)
De auteur geniet al geruime tijd bekendheid als yogadocent, onder meer door tv-optredens en zijn cd 'Yoga - Het begin'*. Dit boek is een herziene versie van een eerdere, onder dezelfde titel verschenen uitgave. Het begint met enkele hoofdstukken over ademhalen en de gevolgen die een verkeerde manier van ademen voor gezondheid en welzijn kan hebben. Een juiste ademhaling, vanuit de onderbuik, brengt ons in contact met de scheppende oerkracht in onszelf (door de auteur gelijkgesteld aan seksuele energie). Dit brengt een proces van spirituele bewustwording en ontwikkeling op gang, maar kan ook stormachtig verlopen en gevaren opleveren voor de gezondheid, vooral die van niet al te stabiele mensen. Hierop gaat de auteur niet in; wel behandelt hij mogelijkheden om door adem- en yoga-oefeningen iets te doen aan uiteenlopende gezondheidsklachten van lichamelijke, psychische en psychosomatische aard. Beknopte, uit de losse pols geschetste teksten hierover worden afgewisseld met instructies voor oefeningen (adem-, yoga- en meditatie-oefeningen) en behandeling door magnetiseren en masseren. Achterin het boek informatie over de auteur en zijn aanbiedingen. Zwartwitillustaties van yoga-houdingen.

P.O. Kampschuur
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beek, Fiet van - Even op adem komen / adem als middel voor gezondheid en vitaliteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.