Belling, N. - Het Yoga handboek / een compleet basisboek

Schrijver:
Titel: Het Yoga handboek / een compleet basisboek
ISBN: 9789059201101
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Goed Izgst. Hardcover uitgave 2001 met stofomslag. Rondom rug boven-en onderzijde boek licht beschadigd/ onregelmatigheden. Rondom rug boven- en onderzijde stofomslag licht beschadigd/ onregelmatigheden. Niet dramatisch. Izgst.
Prijs: € 24,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Volgens de Indiase filosofie is de gezondheid afhankelijk van regelmatige oefeningen met betrekking tot uw houding en ademhaling, voldoende rust en ontspanning, meditatie om de geest te scherpen en innerlijke vrede te bereiken, positief denken en een uitgebalanceerd dieet. Yoga is een van de gebruiken die al deze componenten in zich heeft. Dit boek bevat duidelijke foto's en heldere instructies, 60 yogahoudingen met daarbij uitleg over de invloed ervan op de gezondheid, ademhalings- en meditatietechnieken en speciale oefeningen om thuis te doen. Kortom ideaal voor beginnelingen en hulpverleners.
Recensie(s)
De schrijfster is van origine balletdanseres en bekwaamde zich als yogalerares (in de yoga van Sivananda). Het boek is bedoeld als basishandleiding hatha-yoga voor zowel beginners als gevorderden. Er worden vele yogahoudingen en -bewegingen beschreven en op (kleuren)foto's uitgebeeld. De (Indiase) filosofie achter yoga wordt zeer beknopt weergegeven; de auteur propageert geen specifieke yogaschool of vorm van religie. Het boek is niet bedoeld als vervanging van een yogacursus of begeleiding door een leraar; eerder als aanvulling daarop. Hier en daar worden waarschuwingen gegeven tegen een onjuiste toepassing van een en ander. Met name ademhalingsoefeningen moeten altijd door een leraar worden aangereikt. Daarnaast moet men sommmige oefeningen niet doen bij bepaalde kwalen of tijdens zwangerschap. Rijk geillustreerd, veel kleurenfoto's (op de kaft een vrouwelijke yogi in meditatiehouding); trefwoordenregister, schema's voor de opbouw van series oefeningen.

P.O. Kampschuur
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Belling, N. - Het Yoga handboek / een compleet basisboek Belling, N. - Het Yoga handboek / een compleet basisboek Belling, N. - Het Yoga handboek / een compleet basisboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.