Gabriel, Vicky - De magie van TOVERSPREUKEN

Schrijver:
Titel: De magie van TOVERSPREUKEN
ISBN: 9789043810494
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed Izgst. Hardcover uitgave ongebruikt en ongelezen. Enkele krasjes op cover. Hoekjes cover zijn heel licht beschadigd / gekneusd. Izgst. Met vriendelijke groet Carla, Books2flow
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
In dit boek leest u alles over het ontstaan en de werking van toverspreuken. Welke voorwaarden zijn nodig om magie te kunnen gebruiken? Welke spreuken en instrumenten hebt u nodig en hoe worden ze gebruikt? Met de nodige kennis over de geschiedenis en betekenis van magische rituelen haalt u de magiër in uzelf naar boven. Ontdek uw eigen magische krachten en geef uw leven een positieve wending! Lees in detail hoe u een magisch ritueel voorbereidt en ontdek welke spreuken invloed hebben op
- liefde en relaties
- geld en succes
- genezing
- bescherming tegen het kwaad
Leer tenslotte zelf nieuwe spreuken en rituelen ontwikkelen en geef uw leven een positieve draai met uw persoonlijke magie!
Recensie(s)
De schrijfster, bekend van 'Der alte Pfad Wege zur Natur in uns selbst', baseert zich op de wicca-tradities en gaf een tijdlang een tijdschrift over hekserij uit. In dit boek beschouwt ze magie/hekserij in een psychologisch-spirituele context. Het eigenlijke gevaar van magie bestaat volgens haar niet in het 'kattenkwaad' dat men ermee bedrijft maar in het geloof dat men over een bijzondere macht beschikt die de magier boven de dagelijkse realiteit zou verheffen. Als de lezer de spreuken, rituelen en bezweringen die het boek beschrijft, uitvoert, kan hij/zij de dingen toch slechts zover overzien 'als uw persoonlijke ontwikkelingsniveau toelaat.' Zelfkennis is dus geboden. Niettemin geeft de auteur aan dat men het resultaat van de magie die men toepast wel 100% moet willen, anders wordt de eigen 'toverkracht' ondermijnd. Toch heeft men de gevolgen niet echt zelf in de hand; dit geldt zowel voor witte als voor zwarte magie, die overigens niet duidelijk te scheiden zijn. Speciale aandacht voor magie t.b.v. liefde en relaties, geld en succes, genezing en bescherming tegen kwaad. Uitgave i.s.m. de Nederlandse heksenschool. Zwartwitillustraties, tabellen, trefwoordenregister, literatuurlijst. Paars kaft met plaatjes van magische voorwerpen. In zijn soort een van de betere boeken.

P.O. Kampschuur
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gabriel, Vicky - De magie van TOVERSPREUKEN

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.