Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Gabriel, Vicky - De magie van TOVERSPREUKEN

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gabriel, Vicky - De magie van TOVERSPREUKEN
Schrijver: Gabriel, Vicky
Titel: De magie van TOVERSPREUKEN
ISBN: 9789043810494
Uitgever: Zuid Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheid: Goed Izgst. Hardcover uitgave ongebruikt en ongelezen. Enkele krasjes op cover. Hoekjes cover zijn heel licht beschadigd / gekneusd. Izgst. Met vriendelijke groet Carla, Books2flow
Prijs: € 29,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
In dit boek leest u alles over het ontstaan en de werking van toverspreuken. Welke voorwaarden zijn nodig om magie te kunnen gebruiken? Welke spreuken en instrumenten hebt u nodig en hoe worden ze gebruikt? Met de nodige kennis over de geschiedenis en betekenis van magische rituelen haalt u de magiƫr in uzelf naar boven. Ontdek uw eigen magische krachten en geef uw leven een positieve wending! Lees in detail hoe u een magisch ritueel voorbereidt en ontdek welke spreuken invloed hebben op
- liefde en relaties
- geld en succes
- genezing
- bescherming tegen het kwaad
Leer tenslotte zelf nieuwe spreuken en rituelen ontwikkelen en geef uw leven een positieve draai met uw persoonlijke magie!
Recensie(s)
De schrijfster, bekend van 'Der alte Pfad Wege zur Natur in uns selbst', baseert zich op de wicca-tradities en gaf een tijdlang een tijdschrift over hekserij uit. In dit boek beschouwt ze magie/hekserij in een psychologisch-spirituele context. Het eigenlijke gevaar van magie bestaat volgens haar niet in het 'kattenkwaad' dat men ermee bedrijft maar in het geloof dat men over een bijzondere macht beschikt die de magier boven de dagelijkse realiteit zou verheffen. Als de lezer de spreuken, rituelen en bezweringen die het boek beschrijft, uitvoert, kan hij/zij de dingen toch slechts zover overzien 'als uw persoonlijke ontwikkelingsniveau toelaat.' Zelfkennis is dus geboden. Niettemin geeft de auteur aan dat men het resultaat van de magie die men toepast wel 100% moet willen, anders wordt de eigen 'toverkracht' ondermijnd. Toch heeft men de gevolgen niet echt zelf in de hand; dit geldt zowel voor witte als voor zwarte magie, die overigens niet duidelijk te scheiden zijn. Speciale aandacht voor magie t.b.v. liefde en relaties, geld en succes, genezing en bescherming tegen kwaad. Uitgave i.s.m. de Nederlandse heksenschool. Zwartwitillustraties, tabellen, trefwoordenregister, literatuurlijst. Paars kaft met plaatjes van magische voorwerpen. In zijn soort een van de betere boeken.

P.O. Kampschuur
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen