Grun, A. - Innerlijke rust

Schrijver:
Titel: Innerlijke rust
ISBN: 9789020938180
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed Zgan. 4e druk 2002. Ongebruikt, ongelezen, onbeschreven. Zgan. met vriendelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Waar mensen ten diepste naar verlangen, is innerlijke rust, zielenrust, harmonie met zichzelf. Niet tot rust kunnen komen, innerlijke leegte, zo ziet de realiteit er vaak uit. Dat heeft volgens de ervaren therapeut en monnik Anselm Grün niet alleen uiterlijke maar vaak ook geestelijke oorzaken. In dit boek gaat Grün op zoek naar spirituele wegen om tot genezing te komen. Hij vertaalt daarbij de wijsheidstraditie der oude monniken voor mensen van vandaag, een wijsheid die helpt om een gebrek aan concentratie te doorbreken en om tot een bevredigende waarneming van het heden te komen. Het gaat hem om de grondhouding van het vertrouwen.
Grün ontdekt opnieuw Jezus´ oproep tot rust en interpreteert Zijn uitnodiging `de last af te leggen´ op actuele wijze als het afleggen van de last van opvoeding, gewoonten, schuldgevoelens, angsten... Hij ziet dit als een bevrijding van de ketens waarmee je aan jezelf vastzit en als het vermogen om jezelf te aanvaarden. De ervaring van de innerlijke rust - in het monnikendom de voorwaarde voor de verankering van de mens in God - wordt toegepast in de context van de hedendaagse ervaring als een methode om het centrum van jezelf, innerlijke zekerheid, gelatenheid en vrijheid te vinden, en uiteindelijk als het vermogen met je eigen diepste verlangen in aanraking te komen. In dit boek beschrijft Anselm Grün dit soort wegen naar de plek van stilte en rust in het eigen leven. Hij presenteert deze als kansen voor spirituele groei en menselijke rijping in het gewone leven.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grun, A. - Innerlijke rust

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.