Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Grun, A. - Innerlijke rust

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Grun, A. - Innerlijke rust
Schrijver: Grun, A.
Titel: Innerlijke rust
ISBN: 9789020938180
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheid: Goed Zgan. 4e druk 2002. Ongebruikt, ongelezen, onbeschreven. Zgan. met vriendelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 29,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Waar mensen ten diepste naar verlangen, is innerlijke rust, zielenrust, harmonie met zichzelf. Niet tot rust kunnen komen, innerlijke leegte, zo ziet de realiteit er vaak uit. Dat heeft volgens de ervaren therapeut en monnik Anselm Grün niet alleen uiterlijke maar vaak ook geestelijke oorzaken. In dit boek gaat Grün op zoek naar spirituele wegen om tot genezing te komen. Hij vertaalt daarbij de wijsheidstraditie der oude monniken voor mensen van vandaag, een wijsheid die helpt om een gebrek aan concentratie te doorbreken en om tot een bevredigende waarneming van het heden te komen. Het gaat hem om de grondhouding van het vertrouwen.
Grün ontdekt opnieuw Jezus´ oproep tot rust en interpreteert Zijn uitnodiging `de last af te leggen´ op actuele wijze als het afleggen van de last van opvoeding, gewoonten, schuldgevoelens, angsten... Hij ziet dit als een bevrijding van de ketens waarmee je aan jezelf vastzit en als het vermogen om jezelf te aanvaarden. De ervaring van de innerlijke rust - in het monnikendom de voorwaarde voor de verankering van de mens in God - wordt toegepast in de context van de hedendaagse ervaring als een methode om het centrum van jezelf, innerlijke zekerheid, gelatenheid en vrijheid te vinden, en uiteindelijk als het vermogen met je eigen diepste verlangen in aanraking te komen. In dit boek beschrijft Anselm Grün dit soort wegen naar de plek van stilte en rust in het eigen leven. Hij presenteert deze als kansen voor spirituele groei en menselijke rijping in het gewone leven.
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.