Hagenaar, E.M. Matzen, U. - Felix en Lennette en het geheim va

Schrijver:
Titel: Felix en Lennette en het geheim van de waterkristallen
ISBN: 9789076541129
Taal: Nederlands
Uitgever: Palaysia Productions
Bijzonderheden: Goed Izgst. hardcover uitgave. Boekje oogt ongebruikt en ongelezen. Wat lichte onregelmatigheden zoals enkele krasjes en een kneusje aan rand cover. Randen pagina;s zijn licht vergeeld, doch Izgst.
Prijs: € 22,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Het verhaal van Felix,. Felix is ziek. Maar zaterdag heeft hij een voetbalwedstrijd. Hij maakt zich zorgen dat hij er niet bij kan zijn. Dan verschijnt Aqui opeens. Hij leert hem hoe hij affirmaties kan toepassen..Lees verder in het dubbel-boek "Felix en Lenette en het geheim van de waterkristallen"!.Het verhaal van Lenette.Lenette wil leren schaatsen. Maar het lukt niet, en ze wordt zo boos! Maar dan duikt Aqui plotseling op. Hij legt haar de kracht van positief denken uit...Lees verder in het dubbel-boek "Felix en Lenette en het geheim van de waterkristallen"! Bestel nu het dubbel-boek Felix en Lenette en het geheim van de waterkristallen en leer * hoe je affirmaties toepast in je leven* hoe positief denken werkt* 'the law of attraction' in heldere taal uitgelegd * 2 leuke verhalen geschreven door Ulla Madsen en Edith Hagenaar * met supervrolijke illustraties van kunstenares Brenda Witbreuk * met 12 affirmaties voor 6 speciale gevallen, waaronder heimwee, gepest worden en moeite met leren. Geschikt voor kinderen vanaf 5-6 jaar (voorlezen) en vanaf 8-9 jaar (zelf lezen), tot circa 14 jaar.

Recensie(s)

Dit boek bestaat uit twee verhalen in keerdruk het ene verhaal gaat over een meisje, Lenette, dat graag wil leren schaatsen, het andere over een jongen, Felix, die gezond wil zijn om mee te kunnen doen aan een voetbalwedstrijd. Door hun contact met Aqui, de waterkristal, die mooie kristallen maakt in hun lichaam als ze prettige en liefdevolle gedachten hebben, leren ze baas te worden over hun gedachten. Zo leert Lenette schaatsen en pirouetjes draaien op het ijs; door te oefenen en te vertrouwen leert ze van haar fouten. Felix drinkt het water dat zijn moeder voor hem inschenkt terwijl hij gelooft in het herstel van zijn verkoudheid. Beide kinderen ervaren de werking van positief denken en passen met succes affirmaties toe in hun leven. De verhalen zijn geillustreerd met matige, paginagrote tekeningen in felle kleuren. Dit boek is mede mogelijk gemaakt door het Centrum voor Innovatieve training en Therapie waar inzichten en methoden worden toegepast om gezondheid te herstellen, te verbeteren en te behouden. Kan door de heldere uitleg een goede ondersteuning zijn om kinderen te leren naar hun innerlijke stem te luisteren en zichzelf positief te versterken. Vanaf ca. 10 jaar.

Monique Smit
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hagenaar, E.M.  Matzen, U. - Felix en Lennette en het geheim van de waterkristallen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.