Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Hagenaar, E.M. Matzen, U. - Felix en Lennette en het geheim van de waterkristallen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hagenaar, E.M.  Matzen, U. - Felix en Lennette en het geheim van de waterkristallen
Schrijver: Hagenaar, E.M. Matzen, U.
Titel: Felix en Lennette en het geheim van de waterkristallen
ISBN: 9789076541129
Uitgever: Palaysia Productions
Bijzonderheid: Goed Izgst. hardcover uitgave. Boekje oogt ongebruikt en ongelezen. Wat lichte onregelmatigheden zoals enkele krasjes en een kneusje aan rand cover. Randen pagina;s zijn licht vergeeld, doch Izgst.
Prijs: € 22,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Het verhaal van Felix,. Felix is ziek. Maar zaterdag heeft hij een voetbalwedstrijd. Hij maakt zich zorgen dat hij er niet bij kan zijn. Dan verschijnt Aqui opeens. Hij leert hem hoe hij affirmaties kan toepassen..Lees verder in het dubbel-boek "Felix en Lenette en het geheim van de waterkristallen"!.Het verhaal van Lenette.Lenette wil leren schaatsen. Maar het lukt niet, en ze wordt zo boos! Maar dan duikt Aqui plotseling op. Hij legt haar de kracht van positief denken uit...Lees verder in het dubbel-boek "Felix en Lenette en het geheim van de waterkristallen"! Bestel nu het dubbel-boek Felix en Lenette en het geheim van de waterkristallen en leer * hoe je affirmaties toepast in je leven* hoe positief denken werkt* 'the law of attraction' in heldere taal uitgelegd * 2 leuke verhalen geschreven door Ulla Madsen en Edith Hagenaar * met supervrolijke illustraties van kunstenares Brenda Witbreuk * met 12 affirmaties voor 6 speciale gevallen, waaronder heimwee, gepest worden en moeite met leren. Geschikt voor kinderen vanaf 5-6 jaar (voorlezen) en vanaf 8-9 jaar (zelf lezen), tot circa 14 jaar.

Recensie(s)

Dit boek bestaat uit twee verhalen in keerdruk het ene verhaal gaat over een meisje, Lenette, dat graag wil leren schaatsen, het andere over een jongen, Felix, die gezond wil zijn om mee te kunnen doen aan een voetbalwedstrijd. Door hun contact met Aqui, de waterkristal, die mooie kristallen maakt in hun lichaam als ze prettige en liefdevolle gedachten hebben, leren ze baas te worden over hun gedachten. Zo leert Lenette schaatsen en pirouetjes draaien op het ijs; door te oefenen en te vertrouwen leert ze van haar fouten. Felix drinkt het water dat zijn moeder voor hem inschenkt terwijl hij gelooft in het herstel van zijn verkoudheid. Beide kinderen ervaren de werking van positief denken en passen met succes affirmaties toe in hun leven. De verhalen zijn geillustreerd met matige, paginagrote tekeningen in felle kleuren. Dit boek is mede mogelijk gemaakt door het Centrum voor Innovatieve training en Therapie waar inzichten en methoden worden toegepast om gezondheid te herstellen, te verbeteren en te behouden. Kan door de heldere uitleg een goede ondersteuning zijn om kinderen te leren naar hun innerlijke stem te luisteren en zichzelf positief te versterken. Vanaf ca. 10 jaar.

Monique Smit
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen