Pelser, H. - De kracht in je naam / naamkrachtkunde

Schrijver:
Titel: De kracht in je naam / naamkrachtkunde
ISBN: 9789071794032
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekenplan
Bijzonderheden: Goed Izgst. Coverblad aan voorzijde is geopend, en dat is zichtbaar aan kneep, licht gekneusd. Boek is ongebruikt en ongelezen.(1 vouwtje blz) 2e druk 2003. Geen leesvouw, maar dus wil de 'vouw' bij kneep. Izgst.
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Opnieuw verschenen De kracht in je naam. De auteur, Han Pelser geboren in Amsterdam, ontdekte dat namen informatie bevat die ons leven mede bepaald. Elke naam bezit programmerende krachten. Hij schreef daarover het boek 'De kracht in je naam'. Het valt hem op dat er een verband is tussen onze naam en het leven dat we leiden. Hij begon gegevens te verzamelen over personen, hun namen en hun bijzonderheden, deed onderzoek en ontdekte steeds meer over de invloed van de naam ten opzichte van de persoon die deze naam draagt. Geen naam betekent geen bestaansrecht. Zijn stelling je naam is je levensprogramma. Hij noemt zijn ontdekking Naamkrachtkunde. Als enige naamkrachtkundige ter wereld, want gelijkwaardige informatie bestaat er niet, legt hij in dit boek aan de hand van meer dan tachtig voorbeelden uit aan de hand van bekende Nederlanders en bekende wereldburgers hoe de krachten die in iedere naam aanwezig zijn, hun programmatische werk doen.
Zoals de krachten in de naam van John F. Kennedy. De schrijver legt uit waarom de Kennedy's altijd door zoveel tragedies worden getroffen. Bekende Nederlanders de krachten in de naam van Pieter Storms, Wim Duisenberg en Mart Smeets. Welke krachten zitten in de naam van Volkert van der G, die Nederland in rep en roer bracht met de moord op Pim Fortuijn. Ook informatie over Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima en over het zware levenslot van Salman Rushdie. Verder Elvis Presley en Oprah Winfrey. Is het waar wat er beweerd wordt over Osama bin Laden? De krachten in de namen van Prins Charles, George W. Bush, Tony Blair en vele anderen. De auteur legt ook uit hoe de naamkrachten werkten bij de ramp in Volendam en bij het ongeluk van Lady Di en Dodi, de krachten in uw autonummerbord en hij heeft ook een mening over de krachten van de namen betrokken bij het Midden-Oosten conflict, waarom Suriname anders zou moeten heten en veel meer interessante informatie, waarmee u uw eigen naam beter kunt begrijpen.
Naamkrachten, zijn de programma's die in elke naam zitten. Van iedereen, niemand uitgezonderd.
In dit boek ziet u aan de hand van voorbeelden hoe het werkt, niets geheimzinnigs, gewoon open uitleg door de auteur zodat iedereen hier gebruik van kan maken. Een Nederlander die dit ontdekt heeft en daar een uniek boek over geschreven heeft is toch iets bijzonders. Een bijzonder boek over een bijzondere ontdekking!
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pelser, H. - De kracht in je naam / naamkrachtkunde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL112781974B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.