Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Pelser, H. - De kracht in je naam / naamkrachtkunde

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pelser, H. - De kracht in je naam / naamkrachtkunde
Schrijver: Pelser, H.
Titel: De kracht in je naam / naamkrachtkunde
ISBN: 9789071794032
Uitgever: Boekenplan
Bijzonderheid: Goed Izgst. Coverblad aan voorzijde is geopend, en dat is zichtbaar aan kneep, licht gekneusd. Boek is ongebruikt en ongelezen.(1 vouwtje blz) 2e druk 2003. Geen leesvouw, maar dus wil de 'vouw' bij kneep. Izgst.
Prijs: € 24,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Opnieuw verschenen De kracht in je naam. De auteur, Han Pelser geboren in Amsterdam, ontdekte dat namen informatie bevat die ons leven mede bepaald. Elke naam bezit programmerende krachten. Hij schreef daarover het boek 'De kracht in je naam'. Het valt hem op dat er een verband is tussen onze naam en het leven dat we leiden. Hij begon gegevens te verzamelen over personen, hun namen en hun bijzonderheden, deed onderzoek en ontdekte steeds meer over de invloed van de naam ten opzichte van de persoon die deze naam draagt. Geen naam betekent geen bestaansrecht. Zijn stelling je naam is je levensprogramma. Hij noemt zijn ontdekking Naamkrachtkunde. Als enige naamkrachtkundige ter wereld, want gelijkwaardige informatie bestaat er niet, legt hij in dit boek aan de hand van meer dan tachtig voorbeelden uit aan de hand van bekende Nederlanders en bekende wereldburgers hoe de krachten die in iedere naam aanwezig zijn, hun programmatische werk doen.
Zoals de krachten in de naam van John F. Kennedy. De schrijver legt uit waarom de Kennedy's altijd door zoveel tragedies worden getroffen. Bekende Nederlanders de krachten in de naam van Pieter Storms, Wim Duisenberg en Mart Smeets. Welke krachten zitten in de naam van Volkert van der G, die Nederland in rep en roer bracht met de moord op Pim Fortuijn. Ook informatie over Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima en over het zware levenslot van Salman Rushdie. Verder Elvis Presley en Oprah Winfrey. Is het waar wat er beweerd wordt over Osama bin Laden? De krachten in de namen van Prins Charles, George W. Bush, Tony Blair en vele anderen. De auteur legt ook uit hoe de naamkrachten werkten bij de ramp in Volendam en bij het ongeluk van Lady Di en Dodi, de krachten in uw autonummerbord en hij heeft ook een mening over de krachten van de namen betrokken bij het Midden-Oosten conflict, waarom Suriname anders zou moeten heten en veel meer interessante informatie, waarmee u uw eigen naam beter kunt begrijpen.
Naamkrachten, zijn de programma's die in elke naam zitten. Van iedereen, niemand uitgezonderd.
In dit boek ziet u aan de hand van voorbeelden hoe het werkt, niets geheimzinnigs, gewoon open uitleg door de auteur zodat iedereen hier gebruik van kan maken. Een Nederlander die dit ontdekt heeft en daar een uniek boek over geschreven heeft is toch iets bijzonders. Een bijzonder boek over een bijzondere ontdekking!
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen