Riet Okken - De bevrijdende kracht van emoties

Schrijver:
Titel: De bevrijdende kracht van emoties
ISBN: 9789080736818
Taal: Nederlands
Uitgever: Astarte
Bijzonderheden: Goed/ zgan./ izgst.,2002, Paperback / softback, Izgst.Ongebruikt en ongelezen, geen leesvouwen in rug. Krasjes op cover.Izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 39,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Auteur R. Okken
Uitgever Astarte
Nederlands
256 pagina's
Astarte
november 2002
Alle productspecificaties
Op zoek naar heelheid, naar een nieuw evenwicht tussen ëbroeder ratio´ en ëzuster emotie´, merken we hoezeer onze gevoelskant eeuwenlang is achtergesteld. We kennen vaak slechts twee manieren om met onze emoties om te gaan beheersen of afreageren. In dit boek beschrijft Riet een derde weg, die van gezond emotioneel beheer. Het is niet een zoveelste vorm van therapie, maar een leefwijze.
Op een voor ieder toegankelijke manier wordt een concrete weg gewezen hoe we ons kunnen bevrijden van onder andere depressie, jaloezie, burn-out, schaamte, verslaving en schuldgevoel door bewustwording, expressie en verwerking van de onderliggende emoties.
Want als we de poel van stilstaand water in beweging brengen en de stroom van emoties liefdevol toelaten, brengt zijn bevrijdende kracht ons bij de realisatie van zielskwaliteiten waar alle religies en geestelijke stromingen naar verwijzen vreugde, vrijheid, vertrouwen, creativiteit, vitaliteit en volheid van leven.
In dit complete werkboek bundelt Riet haar rijke kennis en jarenlange ervaring als psychotherapeute en godsdienstpsychologe. Het bevat vele praktische ëcase stories´ en een degelijke theoretische onderbouwing.
Recensie(s)

Aan de hand van degelijke theoretisch onderbouwde 'case stories' geeft Riet Okken een mogelijkheid om emoties gezond te leren beheren. Deze uitgave is als werkboek te gebruiken voor werkers in psychiatrie of velerlei therapeuten die deze emoties herkennen en daar mee om willen leren gaan. Niet zozeer als therapie, maar meer als levenswijze wil de schrijfster dit duidelijk maken. Het boek is opgebouwd uit een aantal hoofdstukken met een inleiding en een woord vooraf van de schrijfster. Elk hoofdstuk begint met een schuin gedrukte tekst woorden van grootheden zoals Jung en Augustinus, maar ook Jezus uit de bijbel. Een praktisch werkboek met zeer veel inzichtelijke verhalen die ons duidelijk maken wat de schrijfster bedoelt te zeggen. De schijfster is jarenlang psychotherapeute en godsdienstpsychologe geweest. Een dikke paperbackuitgave met een niet zo groot lettertype.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Riet  Okken - De bevrijdende kracht van emoties

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.