Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Riet Okken - De bevrijdende kracht van emoties

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Riet  Okken - De bevrijdende kracht van emoties
Schrijver: Riet Okken
Titel: De bevrijdende kracht van emoties
ISBN: 9789080736818
Uitgever: Astarte
Bijzonderheid: Goed / izgst.,2002, Paperback / softback, Izgst.Ongebruikt en ongelezen, geen leesvouwen in rug. Krasjes op cover en ietwat 'butsjes. Pagina's zijn wat verkleurd. Izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 39,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Auteur R. Okken
Uitgever Astarte
Nederlands
256 pagina's
Astarte
november 2002
Alle productspecificaties
Op zoek naar heelheid, naar een nieuw evenwicht tussen ëbroeder ratio´ en ëzuster emotie´, merken we hoezeer onze gevoelskant eeuwenlang is achtergesteld. We kennen vaak slechts twee manieren om met onze emoties om te gaan beheersen of afreageren. In dit boek beschrijft Riet een derde weg, die van gezond emotioneel beheer. Het is niet een zoveelste vorm van therapie, maar een leefwijze.
Op een voor ieder toegankelijke manier wordt een concrete weg gewezen hoe we ons kunnen bevrijden van onder andere depressie, jaloezie, burn-out, schaamte, verslaving en schuldgevoel door bewustwording, expressie en verwerking van de onderliggende emoties.
Want als we de poel van stilstaand water in beweging brengen en de stroom van emoties liefdevol toelaten, brengt zijn bevrijdende kracht ons bij de realisatie van zielskwaliteiten waar alle religies en geestelijke stromingen naar verwijzen vreugde, vrijheid, vertrouwen, creativiteit, vitaliteit en volheid van leven.
In dit complete werkboek bundelt Riet haar rijke kennis en jarenlange ervaring als psychotherapeute en godsdienstpsychologe. Het bevat vele praktische ëcase stories´ en een degelijke theoretische onderbouwing.
Recensie(s)

Aan de hand van degelijke theoretisch onderbouwde 'case stories' geeft Riet Okken een mogelijkheid om emoties gezond te leren beheren. Deze uitgave is als werkboek te gebruiken voor werkers in psychiatrie of velerlei therapeuten die deze emoties herkennen en daar mee om willen leren gaan. Niet zozeer als therapie, maar meer als levenswijze wil de schrijfster dit duidelijk maken. Het boek is opgebouwd uit een aantal hoofdstukken met een inleiding en een woord vooraf van de schrijfster. Elk hoofdstuk begint met een schuin gedrukte tekst woorden van grootheden zoals Jung en Augustinus, maar ook Jezus uit de bijbel. Een praktisch werkboek met zeer veel inzichtelijke verhalen die ons duidelijk maken wat de schrijfster bedoelt te zeggen. De schijfster is jarenlang psychotherapeute en godsdienstpsychologe geweest. Een dikke paperbackuitgave met een niet zo groot lettertype.
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.